Vreme čitanja: oko 1 min.

Ena Luna odbila da prokomentariše stajling Dunje Jovanić: "Ko je ovo?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ena je gostovala u emisiji na jednoj televiziji i tom prilikom je dobila zadatak da prokomentariše stajlinge pojedinih influenserki

  • 0
Dunja Jovanic i Ena Luna Printskrin: Instagram/iamfashionbabe/enaluna

Modne influenserke Dunja Jovanić i Ena Luna bile su dugogodišnje veoma bliske prijateljice i koleginice, ali izgleda da to više nije tako.

Snimak koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok pokrenuo je lavinu komenatara, a mnogi se pitaju šta se to zapravo desilo.

Naime, Ena je gostovala u emisiji na jednoj televiziji i tom prilikom je dobila zadatak da prokomentariše stajlinge pojedinih influenserki, a na spisku su se našle i dve pevačice.

Na fotografijama su se našle Tamara Kalinić, Uki Q, Zorana Jovanović Zorannah, Teodora Džehverović, Dunja Jovanić i Jelena Karleuša.

@hypetelevizija Da li se slažete sa Ena Lunom? #fyp #foryou #foryoupage #hypetv #enaluna ♬ original sound - HYPE TV

Ono što je svima zapalo za oko je Enin komentar da joj je Zorana drugarica, a kada se pojavila fotografija Dunje Jovanić ona je pitala: "Ko je ovo?".

Ubrzo je i promenjena fotografija, što se može i videti na snimku.

Brojne teorije zavere su se nakon ovoga pojavile na Tviteru, a nikome nije jasno o čemu se radi, budući da Ena Luna i Dunja važe za jako bliske prijateljice.

(Telegraf.rs)

Video: Dunja Jovanić i Sara Jovanović oduvale stajlingom na jednom beogradskom događaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA