Vreme čitanja: oko 1 min.

David Dragojević šokirao novom objavom: Nabildovao mišiće, skinuo se go i uslikao u krevetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

David je sada šokirao sve kada je na svom Instagramu objavio fotografiju iz kreveta, na kojoj je intimne delove prekrio jorganom.

  • 12
Revija TC Galerija Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učenik David Dragojević ne eksponira se više u javnosti, ali je veoma aktivan na društvenim mrežama gde se često pohvali svojim mišićavim telom.

David je sada šokirao sve kada je na svom Instagramu objavio fotografiju iz kreveta, na kojoj je intimne delove prekrio jorganom.

On je ovom objavom želeo da pokaže svoje izvajano telo, a ono što su svi primetili jeste to da ovakve fotografije iz ogledala na plafonu imaju uglavnom starlete.

Inače, David Dragojević otkako je napustio rijaliti "Zadruga" posvetio se treninzima i svom fizičkom izgledu. Od raskida sa starletom Anom Korać, David se nije pojavljivao toliko u medijima, a sada nije poznat ni njegov emotivni status.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    8. april 2023 | 00:20

    Dragojević Hamza i Mustafa

  • BOBA

    7. april 2023 | 23:47

    Ova težina ne priliči Davidu jer nema visinu,izgleda baš zdepast,kada bude prekinuo i ostario videće da je ovo nagruvavanje greška i lečenja kompleksa,gledanje u ogledalo i snimanje bildera mi deluje pederasto

  • Kiko

    8. april 2023 | 00:18

    Ooooo jel ovo Abdulah brat Dejana Mustafe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA