Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica iz Niša je batalila Pravni fakultet: Otišla u Dubai da radi kao hostesa, pa se udala za milionera

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rodila je četvoro dece, a lica muža i naslednika nikada ne objavljuje na svom Instagram profilu

  • 37
Milica Polskaja Foto: Instagram/mmm_still_limited_edition

Srpkinja Milica Polskaja, koja je udata za misterioznog Kazahstanca, i uživa u luksuzu o čemu svedoče njene objave na Instagramu.

Rodila mu je četvoro dece, a lica muža i naslednika nikada ne objavljuje na svom Instagram profilu.

Često je na meti napada onih koji je prate, pa im svakodnevno odgovara na svoj način. Uz provokativne slike i snimke, ona kaže šta ima. Mnogi komentarišu njen izgled i luksuzan život koji vodi. Ona živi u ogromnoj vili o kojoj je svojevremeno pričala na Tiktoku.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - rekla je Milica u svom lajvu pa odgovorila na pitanje da li ima lift u kući:

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Inače, Milica je iz Niša otišla u Dubai gde je radila kao hostesa i model. U Emirate je otišla s bivšim dečkom kada je bila treća godina Pravnog fakulteta.

- Bila sam hostesa. Moja odgovornost su bile tri hostese koje su bile ispod mene, radila sam rezervazije. Uradila sam grudi prvog maja, a počela sam da radim u junu, imala sam mesec dana da se oporavim. Ljudi pričaju da sam radila "ne znam šta", a ja kada se setim, to je bilo mučenje, šta sam sve prošla - rekla je Milica pre izvesnog vremena u svom blogu na "Jutjubu" i dodala:

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra i bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog."

(Telegraf.rs)

Video: Ima 3,6 miliona pratilaca i najpraćenija je Srpkinja na Instagramu: A vi nemate pojma kako se zove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sustina života

    9. april 2023 | 12:14

    Više zavidim čobanu sa sela koji slobodno seta na svojoj planini ,poigra se sa psima ,nema instagram. Ne čeka lift da mu stigne i ne mijenja svoju vjeru. Ali ako živis svoj san , srećno !

  • Petar

    9. april 2023 | 12:29

    lift može da stigne, ali mozak teško.

  • Milan

    9. april 2023 | 13:19

    Drage moje dame znajte da se vecini normalnih muskaraca povraca od izvrnutih usana koje podsecaju ma m. d. Od nacrtanih, tetoviranih obrva, prst debele sminke, jeftinih silikona....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA