≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana Knol kao "nevaljala zečica" u roze halterima čestitala Uskrs, pa u bikiniju pokazala glavni atribut

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je nakon porpularnosti koju je stekla nakon prevenstva u Kataru, otišla u Ameriku gde je nastavila da gradi svoju influenserksu karijeru

  • 7

Najpoznatija hrvatska navijačica i influenserka Ivana Knol, postala je svetska senzacija nakon fudbalskog prvenstva u Kataru, a sada se iz Majamija oglasila u vrelom izdanju i čestitala katoličkim vernicima Uskrs.

Ona je nakon porpularnosti koju je stekla nakon prevenstva u Kataru, otišla u Ameriku gde je nastavila da gradi svoju influenserksu karijeru.

Tokom prethodnih meseci viđena je u provodu s mnogobrojnim poznatim muškarcima, a na njenoj listi su  Drejk, DiKaprio, Džejmi Foks...

Sada je, na katolički Uskrs, čestitala vernicima obučena u izazovnu, čipkanu haljinicu ispod koje su se videle roze mrežaste čarape i halteri, a potom je na svom storiju objavila i kako uživa.

Ivana je objavila par slika s Floride na Uskrs, prvo je snimala tanga kupaći otpozadi, da bi potom, slikom iz kupatila, pokazala i kako je pocrnela. Iako su pratioci hvalili njen izgled, bilo je i onih koji su joj zamerili način na koji je čestitala praznik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

(Telegraf.rs)

Video: Bomba: Knoll Doll poslala vrele snimke iz teretane od kojih smo se i mi preznojili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA