≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amidžićeva bivša žena u miniću sa prorezima prošetala brutalno telo: Ognjenu poručuju da je "izgubio boginju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šljokičasti minić s prorezima oko stomaka savršeno se uklopio uz njenu građu, a zbog savršenog izgleda bivša mankenka je dobila pregršt komplimenata

  • 5
Ognjen Amidžić Foto: ATA Images

Bivša mankenka Danijela Dimtrovska i voditelj Ognjen Amidžić razveli su se pre nekoliko meseci, a sada su se u žiži interesovanja našli zbog Amidžićeve nove devojke Mine Naumović, koju već sada porede sa bivšom.

I dok Ognjen i njegova nova izabranica, koja inače radi sa njim, pune gotovo sve portale, Danijela uživa u provodu.

Dimtrovska je, naime, na svom profilu na Tiktoku gde je veoma aktivna objavila video u zanimljivoj kreaciji - mini haljini koja je isticala njene atribute.

Šljokičasti minić s prorezima oko stomaka savršeno se uklopio uz njenu građu, a zbog savršenog izgleda bivša mankenka je dobila pregršt komplimenata.

"Au, kakava bomba", "Jel' si realana koliko si zgodna"; "Amidžiću šta si ti izgubio", "Brutalna", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Danijela Dimitrovska prvi put o razvodu sa Amidžićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    12. april 2023 | 17:12

    Ni jedna nije kako treba. Bivsa Danijela uopste nije lepa i kost i koza. Ova sadasnja, ko zna kakva je, to ne mozemo da znamo jer je prenapumpana, vestacka i to u tim godinama. Mozda je bila ruzna pa se pomocu estetskih operacija i zahvata tansformisala do neprepoznatljivosti. U svakom slucaju silikonjarka. Ja mogu da komentarisem samo prirodni izgled, a ovo ne.

  • MK

    12. april 2023 | 16:43

    Danijela KRALJICA 👑

  • Dr mr

    12. april 2023 | 17:05

    Danijela ti si avion za ovu sto je sa Ognjenom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA