Vreme čitanja: oko 1 min.

Tiktokeri napali trudnu snajku Teodore Džehverović: "Pokrenula svoju liniju, a prodaje nam kineske stvari"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dotična devojka je naručila od Adriane blendere, ali po svemu sudeći, uopšte nije zadovoljna, a svoje nezadovoljstvo je podelila sa svima

  • 2
Adraiana Kadar Printskrin: Youtube/adrianakadar

Snajka pevačice Teodore Džehverović, Adriana Kadar, pre nekoliko godina pokrenula je biznis sa svojim suprugom Savom, zbog kojeg je sada osuđuju mnogi na mrežama.

Ona je nedavno izbacila svoj proizvod, tačnije "bjuti blendere", a sada ju je jedna korisnica društvene mreže Tik Tok isprozivala javno.

Naime, dotična devojka je naručila od Adriane blendere, ali po svemu sudeći, uopšte nije zadovoljna, a svoje nezadovoljstvo je podelila sa svima.

- E, pa stigli su mi "bjuti blenderi". Ovo pakovanje je verovatno oštećeno u brzoj pošti, nema veze. Sada ćete da vidi kako je kad je jedan suv, jedan mokar. Katastrofa je što su mi stigli ovako oštećeni. Svaki je oštećen - požalila se TikTok korisnica.

@nonaaaaaaaaaaaaaaaa helouu, napokon su mi stigli blenderi i ovo su moji utisci. trenutno sam ubedjena da su sa alija. šta vi mislite? #fypシ゚viral #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fypシ ♬ Mad Love - Sped-Up Version - Mabel & Speed Radio

"Iz Kine su, potvrdila je. Kako je nije blam da smisli naziv brenda, logo, kutije, i pod imenom svog brenda bukvalno preprodaje kineske proizvode", "ovo je užas", samo su neki od komentara.

Podsetimo, njen muž, Sava Džehverović je radio kao profesor u školi koju je pohađala, a Goca Džehverović je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

(Telegraf.rs)

Video: Teodora Džehverović mazi trudnički stomak svojoj snajki i tepa još nerođenoj bratanici: U Dubaiju si

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA