Vreme čitanja: oko 2 min.

Misteriozne poruke Slađe Petrušić: Na Instagramu se pojavila vest da je umrla, a ovo su objave od pre dva dana

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nemoguće da nijedan hrvatski portal nije pisao o tome", "Ovo ne sme biti istina", "Slađo, sad stvarno preteruješ", samo su neki od komentara ispod objave da je Slađa umrla

  • 0
Slađana Petrušić Slađa Foto: Instagram/petrusicsladjana

Na zvaničnim profilima bivše rijaliti učesnice i voditeljke "Parova" Slađane Slađe Petrušić osvanula je objava na kojoj su navodno članovi porodice napisali da je Slađa preminula.

I dok su se prijatelji u komentarima opraštali od Slađe, drugi misle da je vest lažna.

Hrvatski mediji se nisu oglašavali u vezi sa Slađinom smrću, a njen bivši kolega i novinar Milomir Marić rekao je da misli da je voditeljka režirala sve što je objavljeno na mrežama, te da smatra da je Petruševićeva živa.

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić za Blic.

Na Fejsbuk profilu, kao i na Instagramu navodno preminule rijaliti zvezde navodi se da je Petrušićeva životnu bitku izgubila nakon dve bezuspešne reanimacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

Ispod objave njeni pratioci su ostavili mnogobrojne komentare u kojima ističu da se sa ovakvim stvarima ne treba šaliti.

"Nemoguće da nijedan hrvatski portal nije pisao o tome", "Ovo ne sme biti istina", "Slađo, sad stvarno preteruješ", "Ova vest o smrti je lažna", "Ma daj neko se zeza, ali je bolesna šala", "Nemoguće, ovo je laž", samo su neki od poruka ispod poslednje fotografije na Slađinom profilu koja je objavljena 14. aprila oko 3 sata posle ponoći.

Pre samo dva dana, Slađana je "okačila" fotografiju na kojoj leži u bolnici i ima gips na nogama jer je zbog TikTok izazova došlo do preloma.

Naime,na Instagramu je objavila fotku slomljene noge koja je u krvi.

- Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće... Pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo za**bavaju, j**em ti Tik Tok izazove - napisala je Slađa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

Slađine objave su i dalje misterija njenim pratiocima, ali i poznanicima. Za sada se zvanično niko od porodice i prijatelja nije oglasio, te ostaje da vidimo šta je istina.

(Telegraf.rs)

Video: Voditeljka Parova napala goste u studiju pa nasrnula na njih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA