Vreme čitanja: oko 2 min.

Tužna ispovest Seke Aleksić o nasilju i porodici: Otac je nasrnuo na majku, brat na njega i danas ima ožiljke

Vreme čitanja: oko 2 min.

"To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave", dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala

  • 2
Seka Aleksić Printskrin: Youtube/Preživeli/K1

Detinjstvo pevačice Seke Aleksić obeležio je život u izbeglištvu, vršnjačko nasilje, ali i nasilje u porodice, zbog koga njena mama i dan danas ima ožiljke, a ona je nedavno prvi put otvoreno govorila o problemima koja je njena porodica imala zbog pokojnog oca.

Iako je danas ostvarena žena na svim poljima, priznaje da neki ožiljci na duši nikad ne zarastaju.

Poroci i loši životni uslovi doveli su do toga da je od strane svog oca doživljavala ono što nijedno dete nikada ne bi smelo da doživi. Kako je priznala, potresne scene nasilja i dan danas je proganjaju.

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka.

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji "Preživeli".

Priznaje da je otac voleo da popije, a sve što zaradi davao je drugoj deci koja nemaju. Zbog ljubomore koja ga je pratila uz alkohol, Seka kaže da je njema majka najivše stradala.

- Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava - rekla je Seka, koja je kasnije odrastala uz očuha Milana, kojeg mnogo voli.

Pevačica je živela u Zvorniku sve do početka rata, nakon čega beži iz Bosne u Srbiju. Tog perioda ne voli da se seća, kako je priznala.

- Izbegli smo u Banju Koviljaču 1992. godine. Tu sam završila četvrti razred osnovne škole. Bio je to period ispunjen nemaštinom i ne volim da ga se sećam - rekla je Seka i dodala:

- Godinama smo živeli godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu. Po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo dobili šporet na poklon i bili smo jako srećni - zaključila je Seka u emisiji 'Preživeli'.

Seka je oduvek želela da se bavi pevanjem, međutim, njena mama nije bila za to. Očuh je bio uz nju sve vreme kao velika podrška, a kako je rekla, kada je njena mama shvatila da za jednu noć može da zaradi pet puta više nego ona u nadnici, popustila je.

- Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo - rekla je svojevremeno Seka za "K1".

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić uživa na suncu dok u Srbiji haraju snežne oluje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jooooj

    15. april 2023 | 12:43

    Kako dirljivo,suze mi krenule 😭 Sve javne licnosti nisu imal sta da jedu,nasilje,beda...

  • Duda

    15. april 2023 | 21:15

    Sve te razumem, ja se nikad nisam oporavila od moq tuznoq detinjstva, I ako danas imam normalno i proslo je mnoqo qod. Jos uvek imam taj qrc u stomaku, ne zboq toqa sto smo malo imali neqo zboq toq nipodstavanja mame, to nemoze razumeti niko ko nije doziveo, iskreno nikome i nikad da se ne desi. Zaqrli svoju porodicu i uzivaj nazad se nemoze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA