Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Pavlović posetila dom u kojem je boravila njena baka: Penzionerima zapevala "Provereno", pa oplela kolo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je popričala sa penzionerima, a pojedini su se setili da je i njena baka boravila u istom, što je Milicu umalo dovelo do suza

  • 2
Milica Pavlović Foto: Marko Jovanović

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović posetila je danas, na drugi dan Uskrsa "Dom penzinera" na Bežanijskoj kosi, kako bi se družila sa korisnicima doma i ulepšala im praznične dane.

Milici je, inače, ovaj dom za stara lice veoma dobro poznat jer je u njemu u jednom periodu života boravila i njena baka Rada, zbog čega je između ostalog i prihvatila poziv direktora ustanove i ulepšala praznike starijim licima koji trenutno borave u njemu.

Pevačicu su sa velikim oduševljenjem dočekali korisnici "Doma penzionera"i pozdravili je velikim aplauzom.

Milica je sa direktorom doma za starija lica pozdravila prisutne, a nakon divnih i toplih reči koje im je uputila, jer je, kako je istakla, veoma vezana za ovaj dom čija je korisnica bila i njena pokojna baka, penzionerima na na njihovu inicijativu zapevala svoj najveći hit sa prethodnog albuma, "Provereno" i to akapela.

Ona je zatim popričala sa penzionerima, a pojedini su se setili da je i njena baka boravila u istom, što je Milicu umalo dovelo do suza.

Ubrzo je pevačica i povela kolo sa korisnicima doma, i to uz haromoniku, a na kraju predivnog popodneva koje je provela sa njima, Pavlovićeva je sa pojedinicima odmerila sange i u kucanju uskršnjih jaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    17. april 2023 | 21:56

    Zamišlja da je velika zvezda,al ne može nekog bogataša da nadje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA