≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počela žurka: Vila Ražnatovića ukrašena plavim balonima, Veljko stigao u trenerci sa grbom Arkanove garde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz porodične kuće ukrašen je plavim balonima i sve je spremno da Veljko i njegovi članovi porodice i prijatelji proslave rođenje drugog naslednika

  • 13

Veljko Ražnatović danas je dobio drugog sina Krstana, a tim povodom večeras se u porodičnoj vili okupljaju prijatelji i članovi porodice kako bi proslavili prinovu u porodici.

Ulaz porodične kuće ukrašen je plavim balonima i sve je spremno da Veljko i njegovi članovi porodice i prijatelji proslave rođenje drugog naslednika.

Ražnatović je večeras, kao domaćin prvi stigao na žurku i to u trenerci na kojoj je i grb Arkanove garde.

Među prvim gostima je Aleksandra Bursać koja je stigla u pratnji kolege Jovana Joce Stefanovića, a njih dvoje će verovatno i pevati na slavlju. Joca je u ruci držao ogroman buket cveća i sa Aleksandrom ispozirao ispred vile u Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović danas se porodila i na svet donelka njihovog drugog sina, a Krstan je rođen na rođendan svog pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana što je sve obradovalo. Pre krstana Veljko i bogdana imaju dobili su sina Željka koji će uskoro napuniti tri godine.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko se obratio prvi put nakon Krstanovog rođenja: Ponosni tata otkrio kako se oseća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pancevac

    17. april 2023 | 20:06

    Dokad vise bre ,nek je dete zdravo i zivo.Al ga vise preteraste .Radjal jos iko ,il se vise ne radja samo cecici ,sijanovci.

  • Jakooo

    17. april 2023 | 20:03

    Uh,brutalna vest,gorim od nestrpljenja da saznam pikanterije sa slavlja...samo saljite fotke i vesti za nas iz fan pita.

  • Jelena

    17. april 2023 | 20:47

    Auuuuu, al se ova Bursaćka izoperisala. Devojka promenila licni opis 😱

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA