≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što je objavljena gola Teodorina slika, oglasila se mama Džehva: Smatra da joj smeštaju koleginice

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam smela ni da je pitam. Znam da ona takve stvari sebi nikada ne bi priuštila, znam da se uvek toliko iznervira", nagovestila je Goca

  • 4
Sava Džehverović venčanje Foto: ATA Images

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj je Teodora Džehverović potpuno naga, a u pitanju je fotomontaža koju joj smešta bivši saradnik, oglasila se njena majka Gordana.

Pevačica se oglasila i otkrila da slika na kojoj je gola nije originalna, već da je u pitanju fotomontaža, a sada je reagovala i njena majka.

Goca smatra da joj aferu smeštaju ljubomorne kolege sa estrade.

- Iskreno da vam kažem, sad sam po*izdela, kruži neki snimak na TikToku, mi ni nemamo taj TikTok... Prošlog utorka se to desilo. Beži bre, povraćalo mi se kad sam to videla! Bilo mi je muka, ja mislim da mi je adrenalin bio hiljadu tog trenutka! Zvala sam Savu, rekoh:"Vidiš li to", i on se iznervirao - priča Gordana za Pink.rs i dodaje da se njena ćerka uvek iznervira kada se desi neka ovakva situacija.

- Nisam smela ni da je pitam. Znam da ona takve stvari sebi nikada ne bi priuštila, znam da se uvek toliko iznervira, da je tolio zaboli, kaže mi:"Šta me zoveš takve gluposti da me pitaš kada me znaš dobro", onda je nisam ni pitala. Šta da radimo, ljudi se bave svim i svačim, na sve su spremni i otkrila da je istina da Teodoru ucenjuju bivši saradnici:

Teodora Džehverović Printskrin: Instagram/tedoradžehverovic

- To su gluposti, niko Teodoru ne ucenjuje. To tako nekome padne na pamet, ljubomora, zavist, imaš ljude koji se bave samo time. Kome smeta Teodora? Pa, taj svet muzički, uvek tu postoji rivalitet ko je bolji, ko je gori. Pokušavaju na neki način da je oskrnave, ali mi dobro znamo ko je, šta je i kakva je ona. Nekada budem u šoku koliko ljudska glupost, zavist i pakost može da ide. To je cena njene popularnosti, cena zvezde, ipak je ona ni iz čega napravila nešto - zaključila je Džehverovićka za "Pink.rs".

Da podsetimo, nedavno je u medijima objavljena vest kako pevačicu Teodoru Džehverović navodno ucenjuju intimnim snimkom, a na društvenim mrežama kruži audio snimak intimnih odnosa.

Najpre je na Tik Toku osvanuo audio snimak na kom se navodi da se čuje glas popularne pevačice tokom intimnih odnosa.

"Ko je gledao Zadrugu od početka do kraja zna da je ovo 1000% Teodorin glas", "ijuu, ovo je stvarno ona", "sramota"... su samo neki od komentara ispod ovog video snimka na Tik Toku.

(Telegraf.rs)

Video: Kad Džehva odradi trening oko šipke otpadaju vilice: Pogledajte vreli trening pevačice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta je ovo teodora I dzehva

    18. april 2023 | 17:22

    Ima li ovde srpkinja

  • Та

    18. april 2023 | 17:17

    Ди би она. Мајка је лепо васпитача. Девојка за узор...

  • stojadin pavlovic cole

    18. april 2023 | 17:37

    I za to vreme dejan promenio ime u zijad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA