Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je poljubio dečaka, Dalaj Lama opet zgrozio javnost: Verski lider dodirivao Lejdi Gagu po međunožju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da je pevačici bilo veoma neprijatno te je odmah reagovala

  • 5
Dalaj Lama Lejdi Gaga Foto-montaža: Profimedia/PA Images/Chris Radburn, Profimedia/JJ/REHAB/Bauer Griffin

Tibetanski verski lider Dalaj Lama ponovo je zgrozio javnost nakon što je neprimereno počeo da dodiruje pevačicu Lejdi Gagu.

Naime, Dalaj se nedavno našao u cetru skandala nakon što je maloletnom dečaku tražio da ga poljubi u usta, međutim on nastavlja da niže skandale.

Popularna muziča zvezda Lejdi Gaga sedela je pored tibetanskog verskog lidera, kada je on u prvi mah krenuo da joj dodiruje pocepane pantalone, međutim tu se nije zaustavio, pa mu je ruka krenula ka njenom međunožju, što je ona odmah sprečila.

Jasno je da je pevačici bilo veoma neprijatno, te je odmah reagovala, a naravno mnogi su osudili njegov postupak.

Podsetimo, neukusan čin 87-godišnjaka s dečakom dogodio se u hramu u Dharamshali u Indiji. Dalaj Lama rekao je dečaku da dođe do bine gde sedi. Pokazujući na svoje obraze, čuje se kako govori "prvo ovde", nakon čega ga je dete poljubilo i zagrlilo.

Dalaj-Lama je tom prilikom zadržao dečaka, rekavši "mislim i ovde" i zatim ga poljubio u usta. "I posiši moj jezik", rekao mu je, isplazivši jezik, čelo uz čelo s dečakom.

Dete je brzo izvuklo svoj jezik i htelo je pobeći, dok se on smejao i ponovno ga privlačio u zagrljaj. Video se proširio internetom i izazvao zgražavanje javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA