Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je zaštitno lice "City kluba", a onda se povukla: Udala se za košarkaša i bavila organizacijom venčanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnja voditeljka i manekenka danas vodi skladan porodični život, a povremeno je možemo videti na javnim događajima, uglavnom modni

  • 0
Marija Tarlać Printskrin: Instagram/marijatarlac

Marija Maćić, danas Tarlać, bila je jedna od najčuvenijih manekenki devedesetih i vodila je popularnu emisiju "City Club", nakon čega je nestala.

Iako je odavno napustila voditeljske vode i danas intrigira svojim zanimanjem, kad kad se pojavi na nekom javnom događaju i oduševi sve.

Nekadašnja voditeljka i manekenka danas vodi skladan porodični život, a povremeno je možemo videti na javnim događajima, uglavnom modni.

Ona je neko vreme radila kao organizator venčanja sa koleginicom Tamarom Paunović, a danas se bavi kreiranjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by tarlac marija (@tarlacmarija)

Dugo ima status jedne od najbolje obučenih žena u Srbiji, a posebno je interesantno i njeno druženje sa Boškom Jakovljevićem koje se održalo do danas, svih ovih decenija i istinski se vole i poštuju.

Udata je za bivšeg košarkaša Dragana Tarlaća, sa kojim ima sina Vuka, koji se, poput tate, bavi košarkom. Bivša manekenka i dizajnerka Marija Tarlać i u to vreme košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dragan Tarlać venčali su se 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji. Pre venčanja dobili su sina Luku.

U javnosti se zajedno pojavljuju veoma retko, ali ono što je poznato je da se veoma vole i brižljivo neguju svoju ljubav sve ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA