Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno kako su Ognjen i Danijela podelili imovinu nakon razvoda: Amidžić bio podstanar, a evo gde živi sada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova koleginica i partnerka MIna Naumović nije se skroz preselila u stan u kome je sve do razvoda Ognjen živeo s bivšom suprugom

  • 4
Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska,  Mina Numanović Foto: Instagram/callmenaumi, Kobra, Nikola Tomić

Dosta se spekulisalo koji su razlozi razvoda voditelja Ognjena Amidžića i manekenke Danijele Dimitrovske.

Naime, budući da su dugo bili u braku, polemisalo se u javnosti i kako su podelili imovinu, a sada su otkriveni i novi detalji.

Ognjen i Danijela su navodno neposredno pred razvod braka kupili još jedan stan na Dorćolu, i to u neposrednoj blizini zgrade u kojoj su do tada živeli. Njihov plan je bio da se oni u njega presele zajedno, ali kako su naprasno odlučili da se razvedu, to je palo vodu, saznaje "Kurir".

Voditelj je, sada već bivšoj ženi, tada ponudio da bira da li želi da ostane u stanu gde su do tada živeli ili da se preseli u novi. Ona se odlučila za preseljenje u novu nekretninu. Ali, kako taj novi stan još nije bio završen, on se tada iselio i jedno vreme živeo kao podstanar. Bivša manekenka je ostala da živi u starom stanu s njihovim sinom sve do završetka radova u novom domu, kada se i definitivno preselila u centar Beograda. Kad je Danijela preselila sve stvari u novi stan, gde i sada živi, Amidžić se vratio u stari stan, u koji se nedugo potom uselila i njegova sadašnja devojka Mina Naumović, piše pomenuti portal.

Njegova koleginica i partnerka nije se skroz preselila u stan u kome je sve do razvoda Ognjen živeo s bivšom suprugom, ali tu u poslednje vreme najčešće boravi, zbog čega se u medijima i pojavila priča da njih dvoje već duži period žive zajedno.

Podsetimo, vest da su voditelj Ognjen Amidić i njegova poslovna saradnica iz emisije Mina Naumović u vezi, odjeknula je u medijima. Voditelj u prvi mah nije želeo da komentariše navode da su zajedno, ali je potom za domaće medije potvrdio sve i istakao da ne želi da priča previše o svom privatnom životu.

(Telegraf.rs)

Video: Danijela Dimitrovska prvi put o razvodu sa Amidžićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. april 2023 | 13:30

    Ne znam sta vidi na silikone,od prirodne lepotuce dobre zene i majke

  • savet

    20. april 2023 | 09:47

    Danijela je ok žena! Sta li je video na ovoj ? Prezasićenost vrvt!

  • Miloš

    20. april 2023 | 10:05

    Ovih dana glavna tema Ognjenov i Dejanov život. Drugih problema nemamo osim šta oni rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA