Vreme čitanja: oko 2 min.

Milena Ćeranić na nastupu doživela stravičnu scenu: "Prišao mi je i rekao da će me silovati"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Sećam se da je na jednoj svadbi bila anegdota gde sam htela čoveka da udavim - rekla je ona

  • 0
Milena Ćeranić Milena Ćeranić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Milena Ćeranić zbog svog neverovatnog glasa, i atraktivnog izgleda, 2008. godine osvojila je srca mnogih u takmičenju Zvezde Granda.

Milena je bila jedna od pevačica u Tropiko bendu pre takmičenja, što je mnogi nisu znali, a baš na jednom nastupu poznate grupe, doživela je veoma neprijatnu situaciju.

- Bila sam zaštićena kao beli medved, niko nije mogao da mi priđe. Sećam se da je na jednoj svadbi bila anegdota gde sam htela čoveka da udavim, ne volim starije ljude koji mi se nabacuju, matori perveznjak. Ja se sklanjam sve vreme, on meni prilazi, vidim da je popio i u jednom trenutku on dođe i meni kaže "Sad ću da te silujem", ja sam ga uhvatila za kravatu, to su stotinke u pitanju, ja sam ga uhvatila i rekla "Ako se ne skloniš od mene, sve ću ti počupati, mrš", mislim da se on otreznio u sekundi - priča Ćeranićeva i otkriva kako je pevač Tropiko benda, Saša, reagovao na ovu situaciju.

- U tom trenutku Saša je došao do mene i pitao šta je bilo, ja kažem ništa. Kada sam na poslu, imam moć da se odmah prešaltam na ozbiljno, ljudi nisu zaslužili da trpe moju nervozu, ja se bavim poslom zabavnog karaktera i ne treba da mračim ljude, ali ako me iznervira neko odreagovaću. Zeznuto je kada se muškarci mešaju jer onda obično dođe do tuče - ispričala je Milena za Novu S.

Podsetimo, Milena je jednom prilikom otkrila da joj nije bilo lako da dođe do uspeha kojim može danas da se pohvali.

- Mene je uzela ulica. Ja sam sa 19 godina otišla od kuće i počela da živim sama u Beogradu. Došla sam da radim kao pevačica, nisam došla da studiram. Ja sad mogu da pričam, jer sam se kao što vidite snašla. Nit sam se pustila u promiskuitet, niti sam postala narkomanka, niti sam rado davala sebe radi nekih interesa, nego sam se stoički i lavovski borila. Nema veze što sam padala više puta, jer sam svaki put ustajala i bila još jača - rekla je ona za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA