≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomen Vidoju Ristoviću: Nikolina se nije pojavila, juče ostavila venac sa porukom koja "kida" dušu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na današnjem pomenu se pojavio otac Miša Grof, kao i majka, koji su bili nemi od bola. Takodje, na groblju se pojavila i Vidojeva prva supruga Lana sa njihovom ćerkom

  • 0
Pomen Vidoje Ristović Foto: M.M./ATAImages

Vidoje Ristović je preminuo 8. maja prošle godine, a porodica i prijatelji danas su se okupili na Novom groblju, kako bi obeležili godišnjicu od njegove iznenadne smrti, ali bez udovice Nikoline Pišek.

Njegova udovica, voditeljka Nikolina nije se pojavila na pomenu, ali je, kako navode beogradski mediji ona bila juče, kada je i ostavila venac sa porukom koja "kida" dušu.

- Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Una i Nikolina - pisalo je na vencu.

Na današnjem pomenu se pojavio otac Miša Grof, kao i majka, koji su bili nemi od bola. Takodje, na groblju se pojavila i Vidojeva prva supruga Lana sa njihovom ćerkom, koja nije mogla da zaustavi suze.

Podsetimo, voditeljka Nikolina Pišek prošle godine ostala je bez muža istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je iznenada umro. Takođe, u medijima se mesecima pisalo o njenom sukobu sa svekrom Mišom Grofom. Nikolina je nedavno smogla snage i progovorila o svemu što ju je zadesilo.

(Telegraf.rs)

Video: Nikolina Pišek grca u suzama: Na sahrani muža Vidoja je pridržavaju da se ne sruši

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA