Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedeljno zarađuje oko 20.000 €, a živi sa majkom: Ovo je kuća Tee Tairović, u dvorištu montažni kontejner

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je dobial epitet "kraljica bakšiša" i prethodnih godina zaradila više stotina hiljada evra, Tea je ostala skromna i ostala da živi sa majkom u rodnom Novom Sadu

  • 12
Tea Tairović Foto: Kobra, Youtube/Paparazzolov

Pevačica Tea Tairović obeležila je svojim albumom prethodnu muzičku godinu, zbog kojeg joj je znatno skočila cena tezge, pa s obzirom na to da mesečno održi skoro 20 nastupa mesečno je njen račun sigurno teži više hiljada evra.

Iako je dobial epitet "kraljica bakšiša" i prethodnih godina zaradila više stotina hiljada evra, Tea je ostala skromna i ostala da živi sa majkom u rodnom Novom Sadu.

Naime, ekipa "Paparaco lova" jednom prilikom istraživala je njen ljubavnio život i tom prilikom usnimili su i njenu porodičnu kuću u rodnom gradu.

Tea živi sa majkom Božicom u jednom novosadskom naselju, izolovanom iz centra grada, gde su sve kuće identične. Iako zarađuje više od 20.000 evra na nedeljnom nivou, pevačica živi skromno.

Kuća je na tri sprata, a malo dvorište ograđeno je zelenilom, doduše veštačkim, tako da Tea i njena mama imaju svoj mir.

Njihov porodični dom ne odstupa ni od jedne kuće koja se nalazi u tom naselju, a u dvorištu pored glavne kuće, nalazi se i pvc kontejner u kojem takođe može da se živi.

(Telegraf.rs)

Video: Tei Tairović "sevnulo" međunožje tokom nastupa: Predubok izrez otkrio šta se krije ispod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adice

    30. april 2023 | 20:48

    To nije kuća,već zgrada od tri stana ili četiri stana!Nemojte pisati neistine!Nema tu dvorista,vec su stanari sami ogradili oko svojih zgrada!

  • W

    30. april 2023 | 14:40

    Jel placa ona porez drzavi kad toliko zaradjuje.

  • Caca

    30. april 2023 | 17:35

    Isto kao i Neda Ukraden,koja nikom nista ne plaća. A prva se prijavila za 100 evra.i kukala kako zbog Covida ne može da radi,nema hleba da jede. Svi pevači svaka čast izuzecima alu većina njih ne plaća porez. A luksuzne vile,stanovi,automobili i krpice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA