Vreme čitanja: oko 1 min.

Neda Ukraden živi sa ćerkom, zetom i unukama, a stan im je toliko veliki da moraju da se dozivaju telefonima

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima", otkrila je nedavno Nedina ćerka

  • 8
Neda Ukraden Foto: Marko Jovanović

Pevačica Neda Ukraden jedna je od najimućnijih na domaćoj estradi, a u svom vlasništvu poseduje nekoliko ozbiljnih nekretnina, a stan u kojem živi sa porodicom toliko je prostran da moraju da se dozivaju telefonima.

Neda je ponosna majka Jelene Minović, ćerke koju je dobila sa pokojnim suprugom Milanom Bilbijom. Ona je direktorka marketinga i vlasnica jednog salona lepote, prenose domaći mediji.

Kako je Nedina ćerka svojevremeno govorila za medije, porodični stan u kojem žive "je toliko prostran da moraju da se dozivaju telefonima".

- Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima - rekla je svojevremeno za "Blic" Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    30. april 2023 | 17:17

    Je li to ona što je tražila pomoć za vreme korone? Fuj. Gadi mi se kao osoba. Džaba joj slava i popularnosti kad je nula.

  • Srbin

    30. april 2023 | 17:32

    Vauu, a imate li malo dobrote,normalnosti i hrišćanstva,ako bi ih imali možda se ne bi hvalili tim nebitnim materijalnim stvarima???

  • Драган

    30. april 2023 | 18:32

    Певаљка остаје певаљка

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA