≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Karleuša traži smrtnu kaznu za masovnog ubicu iz Mladenovca

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neko ko oduzme tolike živote iz obesti, iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu", napisala je ona

  • 7
Jelena Karleusa i Uroš Blažić Foto: Nikola Anđić, Facebook

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu, gde je objavila fotografiju masovnog ubice iz Mladenovca i zatražila smrtnu kaznu za njega.

Ovo je još jedna u nizu jezivih tragedija koje su zadesile Srbiju u protekla dva dana, a brojne javne ličnosti su na svojim profilima na društvenim mrežama izrazila tugu i nevericu ovim povodom.

- Mislila sam da nikada ovo neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu - napisala je ona i dodala:

- Ovo stvorenje i monstrum ne može biti rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu. Neko ko oduzme tolike živote iz obesti, iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu.

Podsetimo, u terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima 13 ranjenih, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, U. B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Napadač je uhapšen nakon osmočasovne potere u selu kod Kragujevca.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Mihajlovski u suzama nakon krvavog pira u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    5. maj 2023 | 09:37

    Na stranu ko je i sta je Smrtnu kaznu treba uvesti,pogotovo za ubistva dece

  • solunac

    5. maj 2023 | 10:00

    Докле ће у нашој држави особе са маргина друштва да пресуђују? О оваквим случајевима могу да говоре судије, адвокати, психолози, психијатри, социолози! Кога још занима шта дотична и њој слични мисле?

  • ti bi

    5. maj 2023 | 09:27

    da deliš pravdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA