Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana zbog prebijanja Nataše Šavije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karić se pre dva dana, u sredu 3. maja, predao policiji u Sremskoj Mitrovici

  • 1
Stefan Karić, Nataša Šavija, policija Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/natasa.savija, Marko Jovanović

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji, saznaje Telegraf.

Naime, Karić se pre dva dana, u sredu 3. maja, predao policiji u Sremskoj Mitrovici, gde je došao u pratnji advokata Gorana Karadarevića.

Njemu je tada određena mera zadržavanja od 48 sati, a danas mu je određen pritvor nakon što je optuženi Karić i sam dao iskaz tužiocu.

Tim povodom za Telegraf se oglasio Karićev advokat, Karadarević koji je kratko izjavio:

- Stefanu je odredjen pritvor do trideser dana. On je izneo detaljno svoju odbranu i odgovarao je na sva pitanja tuzioca. Kako su pritvorski predmeti hitni,ocekujemo da se u najkracem roku ispita osteca Natasa Savija, nakon cega ce situacija kako u pogledu daljeg postupka, tako i u pogledu trajanja pritvora biti znatno jasnija - poručio je Goran Karadarević za Telegraf.rs.

Podsetimo, starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se advokat Stefana Karića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    5. maj 2023 | 16:44

    Jadna dama, ko da je Mike Tyson prebio, sta bi Karic rekao da neko njegovu cerku, sestru ili zenu ovako prebije. Ako je kriva za nesto, tuzi je, a ne klosarsko batinjanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA