≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf u Liverpulu: Ekskluzivno pogledajte kako izgleda velelepna arena u kojoj se održava Evrovizija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popualrna "zelena soba" u bojama je ukrajinske zastave, a kako izgleda velelepna scena i ostali delovi prestiže popularne arene pogledajte u nastavku teksta

  • 0

Večeras se Liverpulu održava prvo polufinalno veče prestižnog muzičkog takmičenja "Evrovizija", a naš predstavnik Luk Blek nastupiće treći po redu.

Ekipa portala Telegraf nalazi se u Liverpulu, a pre početka večerašnje prve polufinalne večeri ekskluzivno vam donosimo prve kadrove iz "Liverpul arene" gde će biti održano muzičko takmičenje.

Inače, popualrna "zelena soba" u bojama je ukrajinske zastave, a kako izgleda velelepna scena i ostali delovi prestiže popularne arene pogledajte u videu na početku teksta.

Naime, kako naša reportekra javlja za negde oko 1000 akreditovanih novinara pristup hali tokom polufinalnih večeri i finala je zabranjen, ali su im svi uslovi za rad obezbeđeni - od kreveta za odmor, soba za intervjuue, do restorana i video bimova gde će moći da prate sve detalje.

Podsetimo, Radio televizija Srbije obavestila je gledaoce, da će, isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU - Evropskom radiodifuznom unijom, uutorak 9. maja i četvrtak 11.maja od 21 čas, na RTS 3 prenositi prvo i drugo polufinale takmičenja za "Pesmu Evrovizije".

Luka će u prvoj polufinalnoj večeri nastupiti večeras, 9. maja, treći po redu.

Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje.

(Telegraf.rs)

Video: Hrvatski predstavnici na Evroviziji tužni zbog dešavanja u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA