Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka RTS-a, Ivana Milenković pred finale otkrila impresije o Bleku: "Ostavio je izuzetan utisak na mene"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki je fan Evrovizije još od malih nogu, a jedan period tokom kojeg Srbija nije nastupila njoj je "jako teško pao"

  • 2

Jedna od najomiljenijih voditeljki RTS-a, Ivana Milenković komentarisala je Evroviziju i Luk Bleka pred večerašnje finale i otkrila kako ju je naš predstavnik oduševio još tokom "Pesme za Evroviziju".

Kako nam je na samom početku razgovora otkrila, veliki je fan Evrovizije još od malih nogu, a jedan period tokom kojeg Srbija nije nastupila njoj je "jako teško pao".

- Volim Evroviziju još od malih nogu i moram da priznam da mi je veoma teško pala ona pauza tokom devedestih i početkom dvehiljaditih godina kada nismo učestvovali na Evroviziji. Takmičenje je tokom vremena menjala svoju koncepciju, nekada je bila bitna pesma, vokalne sposobnosti izvođača, posle je to počela polako da bude poruka, na kraju i performans. Međutim, evrovizijska publika se možda menjala, neki su ostali verni i do današnjih dana, ali evo ja sa nestrpljenjem očekujem šta će se desiti večeras i navijam za našeg Luku naravno - istakla je Ivana.

Ističe da je Luk Blek na nju ostavio snažan utisak jot tokom našeg takmičenja početkom marta, gde je i izabran za našeg predstavnika, a u trenutku kada je prvi put otpevao svoju numeru "Samo mi se spava", ona je mučila muku sa nesanicom, pa nam je kroz smeh otkrila da je "negde" potražila

- Moram da Vam iskreno kažem kada sam gledala naše takmičenje za "Pesmu Evrovizije", njegov nastup je ostavio izueztno snažan utisak na mene. Mnogo mi se dopao sam početak kad on izlazi iz te školjke, ali i sve te promene koje se dešavaju tokom pesme, kao i poruka u tom trenutku "samo mi se spava", jer ja tad baš, baš nisam mogla da spavam i borila sam se sa nesanicom. Mislila sam: "jaoj Bože ako počnem da pevam ovu pesmu, možda će se i meni prispavati" - rekal je Ivana kroz smeh za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrila pozadinu problema prenosa uživo, pa spomenula organizaciju: Duška Vučinić za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA