Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosjerina u beloj košulji zakopčana do grla, steznikom istakla struk: Jakom porukom oduševila Evropu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naime, kao i svake godine u program su se uključivali predstavnici stručnog žirija iz svih zemalja učesnica, a Kosjerina je pročitala odluku našeg stručnog žirija

  • 2
Dragana Kosjerina Pritnskrin: RTS

Nakon što su se sinoć na Evroviziji 2023 predstavile sve zemlje, usledilo je zbiranje glasova, a iz Beograda se uključila voditeljka Dragana Kosjerina i Evropi saopštila kako je Srbija glasala.

Naime, kao i svake godine u program su se uključivali predstavnici stručnog žirija iz svih zemalja učesnica, a Kosjerina je pročitala odluku našeg stručnog žirija.

Lepa RTS-ova voditeljka i ovo godine oduševila je svojim svedenim stajlingom, ali i jakom porukom koju je poslal čitavoj Evropi.

Dragana je obukla belu košulju, dok je oko struka imala crni kožni steznik na pertlanje, a njena lepota i neiozstavljivi osmeh dodatno je "začinio" stajling.

- Dobro veče Evropo, večeras šaljemo najvažniju poruku za sve vas. Treba nam mir u svetu, podrška i tolerancija. Rat nikad više, sve što nam treba je ljubav - poručila je Dragana iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    14. maj 2023 | 07:43

    Prelepa i predivna devojka. Živa nam i srećna bila.

  • Hm

    14. maj 2023 | 06:47

    Nije ni trebala ništa da kaže, dovoljno je ssmo da se pojavi i imaće pažnju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA