Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično se ukida Zadruga: Željko Mitrović saopštio da gasi rijaliti, evo šta je poručio zadrugarima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović se sa svim zadrugarima okupio oko crnog stola i saopštio da je ovo poslednja sezona rijalitija ovakve vrste, i da se Zadruga posle ove sezone zvanično završava zauvek

  • 18
Željko Mitrović Printskrin. RTV Pink

Vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, sinoć je prvi put od kako se emituje rijaliti format Zadruga ušao u isti i za učesnike imao važno saopštenje.

Naime, Mitrović se sa svim zadrugarima okupio oko crnog stola i saopštio da je ovo poslednja sezona rijalitija ovakve vrste, i da se Zadruga posle ove sezone zvanično završava zauvek.

Kako je dalje naveo, razgovaraće sa svojim saradnicima te od septembra počne neki novi, drugačiji format, ali " Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo - više se neće emitovati".

Mitrović je nakon saopštenja skrenuo pažnju još jednom svim igračima da će on, kao i cela produkcija imali "nultu" toleranciju za svaki fizički sukob ili kontakt i da će ko to bude prekršio biti najstrože kažnjen, izbačen bez ijednog isplaćenog honorara.

@numida_meleagris #zadruga #željkomitrović #zeljkomitrovic #zadruga6 #zadruga__official #pinktv ♬ original sound - Biserka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    14. maj 2023 | 15:51

    Шта ће сад оволики џабалебароши???

  • Vitez Koja

    14. maj 2023 | 17:46

    Biće nešto još grdnije.Do sada kada god mislimo da smo videli dno, ovaj čovek nam pokaže da može to još dublje.Još on lepo zaradi na tome što penzioneri, mladi ljudi po selima hipnotisani spuštaju svoj već niski IQ gledajući dogodovštine i "dubokoumne" razgovore polusveta.

  • dr mr

    14. maj 2023 | 18:28

    A gde će živeti Lepi Mića?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA