Vreme čitanja: oko 1 min.

Dijana Đoković na aerodromu sa sestrom koja se retko pojavljuje u javnosti: Udata je za slavnog sportistu

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su zajedno doputovale u Beograd, a sličnost između njih dve, ali i stajlinzi oduševili su sve prisutne, koji su ih i zatekli ispred aerodroma

  • 0
Dijana Đoković sa sestrom FOTO: Kobra

Majku jednog od najboljih tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Dijanu Đoković uslikala je papraco ekipa našeg portala danas, na beogradskom aerodromu, i to sa rođenom sestrom.

One su zajedno doputovale u Beograd, a sličnost između njih dve, ali i stajlinzi oduševili su sve prisutne, koji su ih i zatekli ispred aerodroma.

Novakova majka bila je u kežual izdanju, na sebi je imala mantil i pantalone u istoj boji, kao i torbu.

Dok je njena rođena sestra bila skroz u crnom, no ono što se takođe moglo primetiti je da i sestra Sandra, kao Dijana pridaje pažnju izgledu i veoma je negovana žena.

Njih dve sačekao je Srđan Đoković.

Podsetimo, Sandra, rođena sestra njegove majke Dijane, udata je za čoveka koji je, baš kao i Novak, podvizima na sportskim terenima bezbroj puta obradovao Srbiju.

Naime, u pitanju je Zoran Terzić, bivši selektor ženske odbojkaške reprezentacije, koga je „Evropska odbojkaška konfederacija" proglasila za najboljeg u 2021. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA