Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorica na svadbi Đanijevog sina se prisetila emotivnih trenutaka: "Ovo je smena generacija"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Uzbuđena sam, volim veselja - rekala nam je ona

  • 1

Pevač Radiša Trajković Đani oženio je mlađeg sina Marka, 16. decembra 2021. godine, ali su za danas zakazali crkveno venčanje i svadbu.

Naime, na samom venčanju našli su se mnogobrojni prijatelji, članovi porodice ali i kolege, koju su nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" pred Bogom, krenuli ka luksuznom restoranu gde će se proslava nastaviti, a među prvima stigla je i Zorica Brunclik.

Zorica je najpre otkrila kako se oseća.

- Uzbuđena sam, volim veselja, volim kad se lepe stvari dešavaju. Konkretno sada, znam kada su se rodili, znam kako su odrasli, i sada se žene, u suštini, ovo je smena generacija.

Zorica je otkrila i koju pesmu Đani najviše voli kada ona zapeva, ali i za koju se ona najviše oduševi kada se poznat folker uhvati mikrofona.

- Venac ljubavi, a ja najviše volim kad on zapeva Đerdane.

Pevačica je potom otkrila ko je veseliji na proslavama, ona ili Kemiš.

- Ja definitivno, ja sam neko ko ne staje.

Miloševa svadba je bila prošle godine, i malo je reći da se o njoj dugo pričalo. Zorica je sada prokomentarisala obe svadbe.

- Nema razloga da se porede. Oboje su i rođeni skoro jedan do drugog. Imali su sreće da se u blisko vreme oboje zaljube i da se sve ovo dešava - rekla nam je ona, pa otkrila kako je ona podnela kada je udala ćerku.

- Pa nije baš lako iskreno.  Kad sam ja u pitanju moje odvajanje od dece je krenulo još u prvom razredu. Tada shvatite da dete nije samo vaše. Ja se sećam kada smo svako dete pojedinačno vodili na upis i kada ih prozovu i kada ti puste ruku, e to je prvi rastanak od njih. Posle toga se to sve više dešava. Ni ja nisam ostala kod svojih roditelja. Bude ti teško, to su faze, kad krene u školu, pa da je završe, pa da se udaju, apetiti nam negde posle rastu.

Zorica je potom pozvala zeta da joj se pridruži tokom intervua, te otkrila da li često pevaju jedno drugom.

- Zete, dođi... Miloš i ja ne pevamo zajedno, Miloš peva meni, ja pevam njemu, drugi pevaju nama i to je otprilike to. Nas dvoje u duetu smo pevali na mom koncertu - izjavila je Zorica.

Ostatak intervjua pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. maj 2023 | 20:00

    Zorica je jedina na estradi koja ima visok koficijent inteligencije,steta mogla se vinuti i u neke naucne vode i bez ikakvih problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA