Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je bivši dečko Kebine ćerke: Nataša je volela 12 godina starijeg tamnoputog muzičara iz Amerike

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredeljenja", izjavio je svojevremeno Keba

  • 9
Nataša Kojić, Dragan Kojić Keba Foto: Facebook/Natasha Key, Medija centar Beograd

Ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić još 2008. godine otišla je u Ameriku gde je nastavila da živi i pokušala da izgradi karijeru u Holivudu, a sada su u javnosti isplivali detalji njene veze sa više od deceniju starijim muškarcem.

Kako navodi "Hello", Nataša je izvesno vreme navodno bila u vezi sa tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls, koji je od nje stariji 12 godina.

Iako se spekulisalo da su Keba i njegova supruga Olja bili protiv Natašine veze i tada potencijalnog zeta, crnca iz Amerika, pevač je jednom prilikom pomenuo da nikada nije delio ljude ni po boji kože, ali ni po drugim opredeljenjima.

- Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikada nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najlepše pesme - izjavio je svojevremeno folk pevač za Kurir, pokušavajući da demantuje glasine.

Kako izgleda Natašin bivši dečko pogledajte u nastavku teksta:

Podsetimo, i dok je ajvnost uglavnom nagađala da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, pevač je prošle godine rešio da stavi tačku na takve glasine.

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista - rekao je Keba, prenosi Ekspres.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA