Vreme čitanja: oko 1 min.

Osman Karić izneo nove detalje odnosa Stefana i Nataše: "Šavija mu je pisala i tražila da dođe na svadbu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno", kaže Osman

  • 3
Osman Karić Foto: Marko Jovanović, Instagram/natasa.savija, Printskrin: Instagam/pdmankaric,

Osman Karić oglasio se i izneo nove detalje o odnosu Stefana Karića i Nataše Šavije, ali i o svadbi na kojoj je bivši rijaliti igrač brutalno pretukao starletu.

Inače, Stefanu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, gde ga je njegov otac Osman nedavno posetio.

Osman je otkrio i nove detalje noći kada se dogodio incident, ali je ispričao i o čemu je razgovarao sa svojim sinom.

- Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama, o situaciji napolju, o njegovim drugovima, majci... Razmišljam o njemu jer znate kakvi su zatvorenici. Nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo - rekao je Karić za "Pink", a zatim izneo nove detalje iz noći kada je njegov sin, kako Šavija tvrdi, nasrnuo na nju.

- Te večeri je Stefan bio s drugom na svadbi. Dopisivali su se, a ona ga je pitala da li može da dođe. Pozvao ju je, njih dvoje se godinama druže, ali nisu bili u vezi. On je verovatno mislio da se potukao s njom i da ju je samo malo jače udario. Nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - ispričao je Osman poručio da će poštovati svaku odluku suda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubi koza svoj rog

    18. maj 2023 | 12:06

    Pa po slikama koje mediji objavljuju mozemo zakljuciti da se on nije potukao sa njom, nego da je pretukao!!! To su dve razlicite stvari da se razumemo!

  • Mara

    18. maj 2023 | 17:21

    Daj boze da postujes odluku suda. Ima rumenko budzet u prdari, a da je srece da nema nista sem zatvorskog.

  • Senad Begic

    20. maj 2023 | 22:29

    To nije alkohol u pitanju.Slomiti djevojci vilicu,zatvoriti oko,katastrofa.Kakva god da je zena,djevojka u pitanju ne treba tuci.U zatvor odmah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA