Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Kon odgovorila glumici koja je branila bivšu direktorku "Drinke Pavlović": "Postoje privilegovani..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"O selektovanju i favorizovanju pojedinaca na štetu društva", napisala je voditeljka

  • 5
Milica Kon, Vanja Ejdus, OŠ Drinka Pavlović Foto-kolaž: Google Street View, Antonio Ahel/ATAImages

Vanja Ejdus javno je stala u odbranu direktorke škole "Drinka Pavlović", koja je dala ostavku posle slučaja koji je Milica Kon ispričala tokom gostovanja u jednoj emisiji, a voditeljka je sada odgovorila glumici.

Milica je čitavu priču pokrenula najpre u emisiji "Amidži šou" gde je ispričala da je njeno dete na početku školske godine u prvom razredu dobilo šamar od problematičnog učenika, a da se potom nasilje nastavjalo.

Na ovu temu oglasila se juče glumica Vanja Ejdus, čija je izjava obavljena na Fejsbuk stranici "Drinka Pavlović". Vanja je u svom obraćaju objasnila da je njena ćerka tokom školske godine sa još nekoliko učenika napravila prekršaj kada su inscenirali događanja hodniku i time privukli pažnju nastavnice kako bi prepravljali ocene u dnevniku.

Ona je istakla da je veoma bila zadovoljna kako je direktorka tada postupila i kako su učenici bili sankcionisani i svojim primerima pokazali drugim đacima da ne urade isto.

Milica Kon sada je na svom Instagramu odgovorila Vanji.

- Naravno da su pojedini roditelji zadovoljni kad dete, umesto da im dobije isključenje iz škole/krivičnu prijavu, dobije da čisti dvorište. O tome ja pričam. O selektovanju i favorizovanju pojedinaca na štetu društva. Ovo je za ozbiljan pretres postupka pojedinaca i na osnovu kojih kriterijuma se primenjuju pravila. Postoje "privilegovani" i "neprivilegovani". To nije pravno dozvoljeno niti dopustivo. Roditelji prvaka strepe za svoju decu od septembra - napisala je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    19. maj 2023 | 13:44

    Milica bi trebala da zna da je osnovna škola obavezna. I društveno koristan rad je dobra kazna. Malo preteruje.

  • Marina

    20. maj 2023 | 02:16

    Naravno da će roditelji delikvenata biti zadovoljni. Bolje da ćuti i poklopi se ušima. Samo je pokopala direktorku. Milice svaka čast.

  • Pa

    19. maj 2023 | 16:00

    kao u svakoj sferi društva gde imate privilegovane i one koji nisu,počinjemo već od osnovne škole,pardon vrtića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA