Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rekli su da će završiti u šahtu": Karleuša u "Hit tvitu" otkrila da su njene ćerke žrtve vršnjačkog nasilja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica istakla da su i njenu decu napadali

  • 1
Jelena Karleusa, Atina, Nika Tošić Foto-kolaž: TV Pink, Instagram/karleusastar

Pop pevačica Jelena Karleuša večeras gostuje u emisiji "Hit tvit" zajedno sa košarkaškim asom Dejanom Tomaševićem i predsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darkom Glišićem.

Nakon duže pauze, Karleuša se vratila na Pink televiziju, što je bilo iznenađenje za mnoge.

Gosti su govorili o temi koja je potresla celu Srbiju, o masakrima koji su se dogodili 3. i 4. maja, kada je stradalo 18 ljudi, pretežno deca i mladi, a zatim i o vršnjačkom nasilju i protestima koji se organizuju.

Jelena je istakla da su i njene maloletne ćerke, Atina i Nika, bile žrtve nasilja.

- Moju decu su napadali, one su doživljavale vršnjačko nasilje. Za moje detu kažu da će u šahtu da završi - istakla je Jelena.

Pevačica je istakala da će da izađe i da šeta protiv nasilja, sa svima, ali bez političkih parola.

- Hajde da šetamo svaki dan, svaki petak, protiv nasilja nad decom. Bez političkih parola. Sada nije trenutak da se delimo. Rokaju na sa svih strana. Cilj su nam uvek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsednika za delo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno - rekla je pevačica, koja je istakla da je u ovom slučaju potpuno apolitična.

- Ja sam Beograđanka, Beograd je uvek bio grad gde ljudi izlaze na ulice, ali ovde moramo da idemo zajedno. Skupljati poene na ovakvoj tragediji je kao ratno profiterstvo. Pošto su deca u pitanju, još je gore. Mi pričamo o tome ko je protiv nasilja, a svi smo - istakla je Karleuša.

Trenutak kada je Jelena stigla na Pink, kao i njenu kombinaciju specijalno odabranu za ovu emisiju, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heores

    21. maj 2023 | 23:38

    Po prvi put da se slažem sa dotičnom, Nisam ni za one pre ni za ovog sada ni za ove sto bi da dodju na vlast i što koriste sve ovo. Ovo su najgori trenuci u novijoj istoriji naše države. Ako ne budemo složni propadamo. Mora dosta toga da se menja to je činjenica, al ovi sto sve koriste da bi se dočepali vlasti su još gori od svih. Nazovimo šetnju protestom al to mora biti mirna šetnja običnog normalnog naroda koji se zalaže za duboke promene u našem društvu nevezano za vlast ili rušenje vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA