Vreme čitanja: oko 1 min.

Seka Aleksić otkrila da se čula sa ocem devojčice sa kojom će ići na maturu: Besna je zbog obrazloženja škole

Vreme čitanja: oko 1 min.

"O sramnom obrazloženju škole ne bih. Time treba da se bave institucije", napisala je Seka

  • 9
RTS Sabor narodne muzike Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Seka Aleksić oglasila se putem Tvitera i otkrila da je stupila u kontakt sa ocem devojčice iz Vrbasa s kojom će ići na maturu.

Ona je otkrila da je otac devojčice koja je trpela nasilje u školi samo zato što je pripadnica manjinske nacionalosti, kontaktirao i da su se dogovorili oko mature na koju će pevačica ići sa devojčicom.

- Kontaktirao me je tata od devojčice iz Vrbasa. Veoma kulfuran, ljubazan i srećan - napisala je ona i dodala da će se danas čuti sa devojčicom:

- Danas ću se čuti i sa devojčicom. O sramnom obrazloženju škole ne bih. Time treba da se bave institucije. Javiću vam sve oko mature - napisala je Seka.

Podsetimo, sve je počelo kada je jedna korisnica na Tviteru objavila priču o devojčici koja trpi nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu. Seka se prva javila, a onda je usledila i lavina reakcija ostalih javnih ličnosti koje su se takođe javile, u želji da pomognu pomenutoj devojčici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. maj 2023 | 12:15

    GOSPODJA,Seka Aleksic!

  • MIRKO

    23. maj 2023 | 12:52

    Svaka cast Seki prava dama estrade i veliki covek.

  • BB

    23. maj 2023 | 13:39

    @... Sramotno neljudski komentar...u trenutku kada nam svima treba nada i smisao ..Divim se njenom gestu...i hvala joj na tome...ova žena....zaslužuje....Veliko Poštovanje ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA