Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina Milutinović pokazala kako je sa košarkašem opremila sobu za bebu: Za krevetac su dali skoro 600 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manekenka je uslikala deo kutka koji su opremili za bebu, a kako se može videti na slikama pažnju su posvetili svakom detalju

  • 1
Mina Milutinović i Nemanje Nedović Foto: Instagram/minamilutinovic

Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović čekaju devojčicu, a manekenka je sada sa svojim pratiocima na Instagramu podelila kako su sredili sobu za naslednicu koja će uskoro doći na svet.

Njih dvoje su nedavno otkrili i pol bebe, kao i ime koje su odabrali za devojčicu - Talija.

Ona je sada uslikala deo kutka koji su opremili za bebu, a kako se može videti na slikama pažnju su posvetili svakom detalju.

Posebne tapete sa likovima životinja, i "poseban", kako Mina ističe, "najslađi" krevetac za princezu, čija cena je 595 evra.

- Nisam mogla da odolim da vam ne pokažem deo bebine sobe. A kad smo već tu, kako da vam ne pokažem najslađi krevetac koji postoji. Obožavam što je na točkiće i tako se lako pomera, uz to dodali smo baldahin, igračkice i postljinu - napisala je Mina.

Košarkaš i manekenka su tek nedavno otkrili pol bebe, kada su istakli i da je termin porođaja na leto.

Inače, par se venčao 2020. godine u opštini, a u avgustu prošle godine venčali su se i u crkvi, kada su upriličili i veliko svadbeno veselje. Mina i Nemanja često dolaze u Srbiju, a svoju oazu mira napravili su van Beograda, gde imaju imanje sa luksuznom kućom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA