Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf paparaco: Ognjen Amidžić potpuno kamufliran na aerodromu bez devojke Mine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako bi izbegao gužvu i pažnju okoline i medija, voditelj se kamuflirao

  • 1
Ognjen Amidžić Foto: Kobra

Voditelja Ognjena Amidžića uslikao je reporter ekipe Telegraf.rs na aerodromu, koji je potpuno zamskiran sleteo u Beograd sa neke od luksuznih destinacija koje posećuje poslednjih meseci.

On je nedavno potvrdio uživa u ljubavi sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović, a po svemu sudeći voditelj nimalo ne štedi kada je ona u pitanju, te svaki zajednički trenutak koriste za uživanje van zemlje.

Naime, kako su "napunili baterije" i uživali kako dolikuje, par se sada vratio nazad za Beograd. Kako bi izbegao gužvu i pažnju okoline i medija, voditelj se kamuflirao. Ognjen je na sebi nosio crnu masku za lice, kačket i okrugle crne naočare.

Posebno je privukao pažnju njegov neobični stajling - nežno roze trenerka i zelene, uapdljive patike.

Kako se da primetiti, on je sproveo i još jednu strategiju kada se odvojio od svoje devojke, kako bi se što manje isticali. Svako je otišao na svoju stranu.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić iskreno o tome kako se osećao u trenutku kada je otvorena ulica koja sada nosi ime i po njegovom ubijenom ocu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA