≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktoriju je verio biznismen: Ima samo 22 godine, dete i brak iza sebe, bila je trudna i sa Markom Osmakčićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija se prvi put udala sa nepunih petnaest godina za svog maloletnog dečka. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila kćerku Miru

  • 1
Viktorija Mitrović Printskrin/Instagram/viki_mitrovic_official

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, Viktorija Mitrović zaprošena je od strane svog partnera, biznismena iz Zagreba, Tonija.

Ona se oglasila se za medije i potvrdila da ovo uopšte nije očekivala kao i da se udaje.

- Udajem se, ovaj put je sudbonosno. Prelepo nam je i zaista uživamo u ljubavi. Pronašla sam svoju srodnu dušu, mogu slobodno sada reći - rekla je uzbuđeno Viki.

Poznato je da i Viktorija iza sebe već ima brak i dete, a u rijalitiju Zadruga pričalo se da je bila i u drugom stanju sa cimerom Markom Osmakčićem, sa kojim je bila u turbulentnoj vezi, pa potom rešila da trudnoću prekine.

Međutim, mnogi ne znaju da ova bivša zadrugarka ima samo 22 godine. Rođena je 23. oktobra 2000. godine.

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić Prinskrin: Instagram/viki_mitrovic_official

Viktorija se udala sa nepunih petnaest godina za svog maloletnog dečka. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila kćerku Miru. Međutim, odlučila je da se razvede jer brak nije bio med i mleko. Vratila se u selo kod babe i dede i naporno radila kako bi prehranila svoje dete s obzirom da njen muž nije plaćao alimentaciju. Još uvek nosi njegovo prezime – Mitrović.

Mesec dana posle zvaničnog razvoda na sudu, Viktorija je odlučila da uđe u rijaliti šou program "Zadruga 5“ kako bi zaradila novac za svoju kćerku i sebe. U tom periodu, njenu kćerku čuvala je njena tetka koja živi sa babom i dedom u selu.

U rijalitiju, Viktorija je iznela svoju tešku životnu priču, ušla u komplikovanu ljubavnu vezu sa Markom Osmakčićem i borila se sa teškom depresijom jer ju je sve stiglo u rijalitiju sa samo dvadeset godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    27. maj 2023 | 09:12

    Za pojedine žene školovanje nije ni potrebno, lep primer ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA