Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija i Miljana neprepoznatljive: Kulićke objavile fotografiju, a komentari se samo nižu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promena je i te kako vidljiva

  • 4
Marija i Miljana Kulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti porodica Kulićuživa u spoljnom svetu nakon što su prekinuli svaku vezu sa Zadrugom i nakon Miljanine diskvalifikacije.

Porodica se ne odvaja, a Miljana je sada objavila i zajedničku fotografiju sa majkom koja je izazvala pravu buru na mrežama.

Miljana i Marija su koristile poznatu aplikaciju "FaceApp" i svoje lice dovele do neprepoznatljivosti, a osmeh sa lica nisu skidale.

Komentari ispod pomenute fotografije samo su se nizali.

Podsetimo, rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je saopštila javnosti da je navodno pretučena od strane partnera Nenada Macanovića Bebice. Nakon ovoga se oglasila i njena majka, Marija Kulić, koja je istakla da je sve laž.

- Miljana je sve izmislila, pretila je da će da uništi Bebicu, pa je medijima slala poruke da ju je on pretukao i davio. Prava istina je da je ona izujedala njega i mene! Počela je da halucinira jer je pila alkohol kod drugarice u Nišu, a pre toga je popila jake lekove zbog svog psihičkog stanja. Sve joj se pomešalo i počela je da priča gluposti. Niko je ni prstom nije taknuo, a ona nas blati! - rekla je Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA