Vreme čitanja: oko 2 min.

Osman Karić o sinu Stefanu i Nataši Šaviji, otkrio nove detalje: "Nije se pojavila, sledeće je privođenje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osman ističe da i dalje ne može da veruje šta mu se dešava u životu

  • 3
Osman Karić, Stefan, Nataša Šavija Foto-kolaž: Marko Jovanović, Instagram/natasa.savija

Osman Karić, otac zadrugara Stefana Karića, koji je optužen od strane starlete Nataše Šavije za brutalno prebijanje, otkrio je nove detalje o pomenutom slučaju.

Naime, on je istakao da sina nikako ne opravdava, a onda dodao i da se Nataša nije pojavila na sudu dva puta, a sledeće je privođenje.

- Nije mi lako. Bio sam tu za druge, pa ću i za svog sina ako se dokaže da je kriv. Neki hejteri su ga unapred osudili. Nije se pojavila dva puta na sudu, sledeće je privođenje. Vidim da se na društvenim mrežama oglašava. Preko medija sam saznao za sve. Novinari su zvali, nimalo mi nije bilo lako - iskren je Karić koji dodaje:

- Ostavio sam sve i nisam mogao da verujem šta se dešava. Ne mogu da pričam o detaljima svega. Ne opravdavam nikakvo nasilje, pa ni to. Još ne znam šta se tačno dešavalo i gde mu se greška potkrala ako je stvarno to on uradio. Ne znam da li je možda bio pijan ili šta. Uticaću na njega sigurno. Njegova majka je zatečena, brine se kao i ja. Nisam očekivao od Stefana to. Mnogi okrivljuju decu, a ne možda su i geni uticali. Ja nikad nisam prema devojkama bio nasilan, uvažavao sam devojke. Izviniću se lično devojci ako treba, i porazgovaraću sa njom ako treba. Ne daj Bože nikad njemu da se desi ono što je meni. Svako u životu ima puno uspona i padova, ja sam bio nemirnog duha, a promenio sam se kad sam njega dobio. Ne preporučujem nikome ulicu, devedesete se nikad neće vratiti, deci preporučujem da se bave sportom i da zaborave na kriminal. Sine, vidimo se u ponedeljak, ljubi te ćale. Ne dolazi snajka nijedna, rekao bih da dolazi - rekao je Osman u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsetimo, Stefan se nalazi u Sremskoj Mitrovici, gde mu je ranije određeno zadržavanje u pritvoru do 30 dana, kao glavnom osumnjičenom za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se advokat Stefana Karića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    28. maj 2023 | 22:54

    Смешан лик много му се посвећује пажња

  • Mirjana

    29. maj 2023 | 00:34

    Sredio tatA da se Šavija ne pojavljuje na sudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA