Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelka je tri dana pred porođaj pokazala sobu za bebu: Samo za krevetac su dali 30.000 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su mediji ranije preneli, glumica je sa svojim izabranikom Markom izdvojila oko 3.000 evra za opremanje sobe

  • 9
Anđelka Prpić

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/andjelkap

Kako je Telegraf saznao, glumica Anđelka Prpić se pre devet dana porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Čarna, posvojoj ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila.

Inače, Anđelka je samo tri dana pre no što se porodila na Instagramu pokzala kako je uradila sobu za svoju naslednicu.

Glumica je pokazala krevetac za bebu, koji je dobila kao kompenzacije zbog saradnje sa jednom radnjom specijalizovanom za najmlađe.

Kako se može videti u video objavi krevetac koji je poručila za svoju bebu košta nešto više od 30.000 dinara, sa dušekom.

Kako su mediji ranije preneli, glumica je sa svojim izabranikom Markom izdvojila oko 3.000 evra za opremanje sobe.

Podsetimo, Anđelka je već duže vreme u emotivnoj vezi sa Markom K. sa kojim je dobila Čarnu, a iz braka sa Dariom Prpićem ima sina Jakšu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zana

    29. maj 2023 | 12:33

    Zalosno. Cudimo se zasto nam se sve ove strahote desavaju. Imaju li ovi ljudi ikakvu privatnost. Sve bukvalno objavljuju na javnim mrezama. Koji smo mi orimer deci. Ne vadimo mobilni iz ruke. Bukvalno skacu sa racunara na mobilni ili aipad Strasno

  • Mlaaaaden

    29. maj 2023 | 14:03

    Podsetio bih na stolara Mileta , humanog čoveka ,koji pravi ljudima dupke i krevete za decu humanitarno . Tražite da se ukine rijaliti ,radite potpuno isto ,zašto je bitno koliko košta krevetac za bebu ? Nekad se krevetac davao ljudima ,generacije su prolazile u kući ,šta je ovo danas ? Kad se mama porodi oprema treba biti ko za na mesec ,krevetac ko vasionski brod! Zbog ovakvih tekstova ,markiranih stvari ,generacije su nam danas ovakve ,ako nemaš firmirano manje vredis ,bitno je kako izgledaš a ne koliko si pametan i duhom bogata osoba . Buduća majka to dete je stvorila sa kumicem , nek je živo i zdravo ,nadam se da će bar malo znati da vaspitaju ,da neće biti iz " krem de La krem " pa posle da se varamo za glavu i gledamo da nas svojom bahatoscu ne ubija Narode ignorisite ljude koji su željni dokazivanja i pokazivanja skupih stvari ,trebate znati da na Tajvanu radnik koji pravi Nike ,i Adidas za smenu mora napraviti nekoliko stotina pari patika za 4 dolara po danu . Kod nas se sportska oprema prodaje po 10 puta većoj ceni nego što vredi ,razmislite kom idu te pare. Odgovor je jasan ,pare idu kompanijama koje su napravile megalomansko potrošačko društvo. Oni danas upravljaju Svetom ,mi možemo samo da se slikamo sa njihovim brendovima.

  • Dzeverinac

    29. maj 2023 | 12:54

    Znaci druga deca sto im roditelji nemaju novca za krevetac od 30000din su manje bitna ili sta hocete reci???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA