Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Kon završio u Urgentnom, oglasila se njegova žena: "Pozlilo mu je dok je bio sa Amidžićem"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica je otkrila kakve probleme ima njen suprug

  • 0
Hello party, Hotel Hajat

Foto: Nikola Anđić

Muzičaru Marku Konu je pozlilo juče zbog čega je završio u Urgentnom centru, a sada se oglasila njegova supruga, voditeljka Milica Kon.

Milica je izjavila da je muzičaru pozlilo juče dok je bio u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Ognjena Amidžića.

- Da, istina je da mu je pozlilo, bio je u Urgentnom. Pozlilo mu je dok bio sa Amidžićem i bratom, pa su ga odveli tamo. Pregledan je i pušten je kući, sada je OK. Ima i zapaljenje srednjeg uha, od toga ima vrtoglavice... Važno da je sada dobro, moraće da ide da radi neke analize, evo i danas ide kod lekara. Hvala na brizi - rekla je Milica Kon za Pink.rs.

Inače, kako je pisao Kurir, i modna dizajnerka Melina Džinović završila je istog dana u Urgentnom centru zbog iznenadnih zdravstvenih problema.

- Oboje su detaljno pregledani i urađene su im potrebne analize. Melina se požalia na jak bol u grudima, ali je nakon pregleda otišla kući. Slična je situacija i kod Kona. Ja sam bila u bolnici zbog svojih zdravstvenih tegoba, pa sam se zadržala i videla i jedno i drugo kada su došli - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA