Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač iz Nikad nije kasno pesmu posvetio preminuloj supruzi: Žika, Tijana i pevačeva ćerka se gušili u suzama

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je zapevao pesmu "Svirajte noćas samo za nju", koju je posvetio preminuloj supruzi

  • 3
Petar Spasojević, Ćerka, Tijana Dapčević, Žika Jakšić Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Takmičar "Nikad nije kasno", Petar Spasojević (61) u emisiji koja se emitovala prošle nedelje rasplakao je voditelja Žiku Jakšića, članove žirija i publiku svojom izvedbom pesme koju je posvetio ženi koja je nedavno preminula.

On je zapevao pesmu "Svirajte noćas samo za nju", koju je posvetio preminuloj supruzi.

Petar je u objavi na svom profilu otkrio da je učešće u emisiji posvetio supruzi Zorici, koja je između njegova dva nastupa preminula posle duge borbe sa opakom bolešću.

Takmičar je nakon njene smrti nastavio takmičenje, a sada je sve u studiju doveo do suza. Gotovo svi u studiju nisu mogli da suzdrže emocije, a najemotivniji trenutak svakako je kada su kamere tokom pevačeve izvedbe tužne numere usnimile ćerku koja je sedala u publici i grcala u suzama.

- Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju - rekao je Petar pre svog nastupa.

Članovi žirija, voditelj, publika i specijalni gosti plakali su nakon njegovog emotivnog nastupa, a kada se pesma završila svi su ustali i pozdravili Petra velikim aplauzom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. maj 2023 | 18:39

    Ovo je predivna porodica koju je zadesila velika tragedija. I tata i ćerka su divne osobe, to se vidi jasno. Zelim mu da pobedi. Moje iskreno saučešće.

  • mb

    29. maj 2023 | 20:09

    Kakav karakter čovek ima.Prejako!

  • Djole

    29. maj 2023 | 21:58

    Najemotivniji nastup. Svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA