Vreme čitanja: oko 1 min.

"Braćo Srbi, naša krv se proliva!": Karleuša podelila snimke sa Kosova, pa poslala jaku poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena je, uz Slobu Radanovića, jedna od retkih javnih ličnosti koja se danas oglasila pruživši podršku našem narodu na KiM

  • 30
Kosovo, sukobi Foto: Tanjug/AP

Jake snage Kfora su u poslepodnevnim časovima razbile kup građana koji su bili okupljeni ispred opštine Zvečan. Korišćeni su suzavac i šok-bombe, a kosovska policija koristila je bojevu municiju.

Povređeno je više od 50 osoba, jedan muškarac je u kritičnom stanju, a povodom ove situacije se oglasila i pop pevačica Jelena Karleuša.

Jelena društvene mreže koristi da podigne svest i iskaže mišljenje po pitanju brojnih stvari, a sada je, kao jedna od retkih javnih ličnosti, pružila podršku našem narodu na Kosmetu.

- Treba svaki Srbin na ovom svetu da okači da je Kosovo srce Srbije i da podrži narod koji strada na Kosovu! Braćo Srbi, naša krv se proliva! Sad svi kao jedan!!! Je*eš sad podele!!! Neka glumci ke*anju o teškom životu po ulicama Beograda!!! Narod mora da podrži braću! Mi nismo ni pi*če, ni izdajnici! - napisala je Jelena na pomenutoj mreži uz snimak sa Kosova.

Podsetimo, više stotina Srba okupljeno je ispred opštinskih zgrada na severu Kosova i traže povlačenje kosovske policije i novoizabranih gradonačelnika Albanaca, Srbi na lokalnim izborima nisu učestvovali i odbijaju da prihvate albanske predstavnike na vlasti u opštinama gde Srbi čine više od 95 odsto stanovništva, javlja Kosovo-online.com. Pripadnici italijanskog dela Kfora se nalaze na ulazu u Bošnjačku mahalu, gde su se rasporedili od ranih jutarnjih sati. Prisutno je nekoliko džipova i kamiona sa više od 100 vojnika.

(Telegraf.rs)

Video: Kfor šok bombama na Srbe, kosovska policija upotrebila i vatreno oružje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Livac

    29. maj 2023 | 23:23

    Dajte gospodji sendvic

  • Ceki

    29. maj 2023 | 22:57

    Idi tamo pa podrži a ne iz kreveta da palamudis, sve tvoje price su prazne sund, kao i ti sto si.

  • SHONE

    29. maj 2023 | 23:02

    Ko je pozvao narod da bojkotuje izbore ?! Sad smo dobili sta smo tražili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA