Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloba Radanović hoće da pomogne pretučenom Dušanu sa Kosova: "Neko plače za njim i moli se za njega..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ukoliko neko ima kontakt njegove porodice, neka mi pošalje. Hvala", napisao je Radanović

  • 8
Sloba Radanović Dušan Kosovo Sulejman Foto-montaža: Nikola Tomić, Društvene mreže

Pevač Sloba Radanović oglasio se putem društvene mreže Instagram i ponudio pomoć porodici Dušana Obrenovića, mladića koga su juče prilikom hapšenja u Zvečanu i sprovođenja u pritvor kosovski policajci brutalno pretukli.

Sloba je na mrežama objavio njegovu fotografiju i ponudio pomoć njegovoj porodici:

- Želim da izjavim da stojim na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći porodici Dušana Obrenovića, koji je brutalno prebijen juče, od strane "Kosovske policije", nakon što je priveden. To je momak koji nikad mrava zgazio nije u životu. Ukoliko neko ima kontakt njegove porodice, neka mi pošalje. Hvala - napisao je Radanović.

Sloba Radanović Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Sloba je zatim objavio i sliku stravično pretučenog mladića i apelovao na državu da mu pomognu.

- Ovo je nečiji sin, brat, unuk,... Nad njim su se juče BRUTALNO iživljavali u čoporu. Jedva je preživeo batine. A nije isključeno da će mu od toga ostati brojne posledice. Neko je rodio ovo dete, neko za njim plače i za njega se moli. Apel na državu da se pomogne Dušanu svim mogućim sredstvima.

Sloba Radanović Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Podsetimo, Dušan Obrenović, mladić koga su juče prilikom hapšenja u Zvečanu i sprovođenja u pritvor kosovski policajci brutalno pretukli, rođen je u mešovitom braku Albanca i Bošnjakinje i zvao se Sulejman, i o njemu su mediji pre nekoliko godina već pisali kada je odlučio da uzme pravoslavlje i promeni ime, prenosi Kosovo online.

Kako je danas saopštio njegov advokat Predrag Miljković, Obrenović je u pritvoru u jako teškom fizičkom stanju zbog batina koje je pretrpeo juče, ima višestruke povrede i podlive i neophodna mu je pomoć hirurga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA