≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u Zvezdama Granda: Marija skočila Miliju u krilo, pa se srušili sa stolice, Ceca i Bosanac "zaratili"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tenzija između njih gotovo nikada ne izostaje, a ovoga puta su u verbalni okršaj ušli Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac, naravno zbog kandidata

  • 4
Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Članovi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" gotovo svake subote naprave spektakl, pa publiku i ove subote očekuje pravi spektakl i napeta atmosfera za koju su se pobronuli Ceca, Bosanac, Marija i Mili.

Tenzija između njih gotovo nikada ne izostaje, a ovoga puta su u verbalni okršaj ušli Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac, naravno zbog kandidata.

- Ja se večito oko njega svađam, više sam se umorila da se svađam jer ga pomno slušam kad su emisije i on dečko sve otpeva kako treba i kada ovde treba da mu se daju glasovi on se iskasapi, na najgori mogući način. Jedan mladić koji ovako izgleda, koji ovako peva…. - izrevoltirana je bila Ceca, dok je Boske tvrdio da svako ima pravo da komentariše kako želi.

Međutim, Ceca se ni tu nije zaustavila te je svađa završila Bosančevim napuštanjem studija.

- Nisam ja rekla da nemamo pravo, zato sam i rekla poslušaću sve pa ću komentarisati- dobacila je Svetlana.

Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Nije u ovom takmičenju kao u fudbalu i košarci pregledavanje trenutne situacije. I ja neću više da učestvujem, idem da ručam – rekao je Stojković dok je skidao bubicu spreman da napusti studio.

Ipak, haos među mentorima prekinula je neverovatna situacija, a neki bi rekli i istorijska.

Naime, Marija Šerifović sela je Miliju u krilo i zagrlila ga, a dok su se svi tome smejali Šerifovićeva i Milić su pali sa stolice te je tek usledio smehotres koji je odzvanjao studijom.

- Joj, j**ote puče stolica! - povikao je Mili, a članovi žirija kao i publika u studiju su prsnuli u smeh, prenosi "Grand".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    1. jun 2023 | 16:39

    ZG odavno ne gledam.Ovo je ruglo i sramota.Takmicenje je odavno izgubilo krebilitet.Clanovi zirija su katastrofa.Nadvikuju se kao da su na planini.Misle da su smesni a ne znaju da su uzasni.

  • Marina

    1. jun 2023 | 16:35

    I sta je ovde smesno?

  • Minja

    1. jun 2023 | 16:33

    Zar to jos postoji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA