≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakva transformacija zvezde Granda! Jedna operacija joj je promenila život, ljudi je danas jedva prepoznaju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zahvaljujući operaciji želuca Makedonka se bukvalno prepolovila, pa je samim tim podstakla brojne žene i dala im satisfakciju da se sve može kada se hoće

  • 0
Ivona Jovanović Ovako je Ivona nekada izgledala, Foto: BAD STEFF STEFAN SOKOLOVSKI

Pevačica Ivona Jovanović, poznatija kao Ivona Jo, još jedna je dama sa javne scene koja se podvrgla operaciji želuca i svoj izgled dovela do perfekcije, što je i pokazala sada.

Naime, zahvaljujući operaciji želuca Makedonka se bukvalno prepolovila, pa je samim tim podstakla brojne žene i dala im satisfakciju da se sve može kada se hoće.

Ne samo da zabavlja i usrećuje narod svojim vokalnim sposobnostima, već i na društvenim mrežama odgovara ljudima, daje im savete i deli svoje iskustvo o intervenciju.

Kada je nakon duže borbe rešila problem, odlučila je da se maksimalno posveti svojoj karijeri. Nakon učešća u takmičenju "Zvezde Granda", Ivona je nastavila da se bavi muzikom, ali na profesionalniji način. Dugo je tragala za ozbiljnim saradnicima, radila koncerte i maksimalno se posvetila svirkama.

Dočekala je i svoju prvu pesmu "Bukvalno" koja je danas osvanula na njenom You tube kanalu. Tekst ove numere prilično je težak, pa su se čak izdvojili i citati koje žene uveliko šeruju na društvene mreže jer se svaka, bar jednom u životu, pronašla u njima. Pored toga, spot prati jedna tužna priča, u kojoj je Ivona svoju ulogu iznela do perfekcije.

- Moram da naglasim da iza ovog projekta kao producent stoji Nemanja Antonić. Ova pesma je autobiografaka i rađena je od početka do kraja po meni. Takođe, u njoj se pronalaze sve žene koje su bile povređene od strane drugih ljudi, ali i one koje su se samopovređivale tokom života zbog emocija - rekla je Ivona i dodala:

- Čekala sam da se poklope sve kockice i sigurna sam da je došao taj trenutak. Muzika je moj život, a ja i imam prevelika očekivanja. Svesna sam svojih mogućnosti, hrabrosti i borbe - rekal je ona i dodala:

- Svesna sam da je javna scena krcata, ali pronašla sam se u tome. Mogu sve da istrpim. Ponavljam, zbog muzike spremna sam na sve - kratko je izjavila pevačica za medije.

Podsetimo, Ivona Jo proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", u kojem su njeni nastupi došli do velikog izražaja. S druge strane, javnost je pamti i po savetima Saše Popovića da pod hitno mora da skine kilograme, pa se hrabra pevačica odlučila da se podvrgne operaciji želuca. Danas je neprepoznatljiva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA