≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Staniju izbacili iz kuće u Americi: Stvari su joj završile u skladištu, ona se u vešu uvijala po travi

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD", napisala je ona

  • 3
Stanija Dobrojević

Foto: ATA Images, Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević vratila su Ameriku, gde živi već dugi niz godina, međutim, svojim pratiocima na Instagramu se požalila da su je izbacili iz kuće u kojoj je živela.

Naime, po dolasku je Staniju dočela neprijatnost jer je kuću gde je Doborojevićeva živela vlasnica prodala i sve starletine stvari prebacila u skladište.

- Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima, napisala je ona i dodala:

- I onda shvatim da mi ništa i ne treba. Sve stvari ću u humanitarne svrhe, možda samo ovu pink peglu zadržim - poručila je i pokazala peglu, knjige, hemijske olovke i ostale sitnice koje su sada u kutijama.

- Bila sam upašena, ali ovaj osećaj je odličan - dodala je Stanija, koja je spakovala svoje stvari u automobil, a potom se uz kafu uputila na drugu destinaciju.

Nakon što se požalila svojim pratiocima, Stanija je objavila i vrući video iz Amerike, kako se izležava na travi samo u vešu i naravno pokazuje svoje obline i savršeno zategnuto telo.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija se skinula, pa pokazala besnog četvorotočkaša: Častila sebe novim automobilom od 50.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    3. jun 2023 | 13:32

    Au koji komentar. Ako ne znate kako to funkionise u USA, bolje nista ne pisite. Cuj, izbacili je. Neka ih tuzi, dobice dobru odstetu...🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

  • leo

    3. jun 2023 | 23:45

    I u cemu je sad problem nist ti netreba ti sretna gazdarica stetna prodaja zavrsena i sve ok.Samo jedno da dodam zalosno da kad nezna sta da objavi objavljuje glupost.

  • Драган

    3. jun 2023 | 15:17

    Која фаца

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA