Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Korać samo tri meseca od porođaja pokazala isklesane trbušnjake: Smršala 11 kilograma, evo i kako

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liniju je sredila zahvaljujući treninzima i umesto 63, koliko je imala posle porođaja, sada ima 52 kilograma

  • 1

Starleta Ana Korać porodila se pre tri meseca, a sada je snimom iz lifta na kojem je pokazala savršeno izdefisan stomak sa trbušnjacima - iznenadila mnoge.

Ona se porodila 27. februara i postala mama dečaka Lava, a za nepuna tri meseca uspela je da povrati devojačku liniju i smrša čak jedanaest kilograma.

Liniju je sredila zahvaljujući treninzima i umesto 63, koliko je imala posle porođaja, sada ima 52 kilograma. Nedavno je otkriveno i kako izgleda njen plan ishrane uz pomoć kojeg je brzo povratila liniju, a sada se na svom Instagramu pohvalila zategnutim telom i trbušnjacima.

Ana je objavila snimak iz lifta na kojem pozira u crvenom kompletu, pantalonama i kratkoj top majici na bretele. Gornji deo otkrio je njen vitak struk i zategnut stomak...

Inače, Ana je nedavno otkrila kakvim režimom ishrane je uspela da smrša više od 10 kilograma za kratak vremenski period.

- Jedem sve! Samo mi je bitno da kupujem domaće - od mesa, jaja, preko voća i povrća. Pronašla sam radnje u kojima pazarim organske namirnice. Obavezno dnevno pojedem barem po jednu voćku između obroka. Jedem ja i nezdravu hranu, ali umereno. Obožavam piće, palačinke, grickalice, čokoladu i većinu slatkiša, ali ih ne jedem svaki dan. U suprotnom bih sigurno imala 100 kilograma - otkrila je starleta za Hit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    4. jun 2023 | 22:10

    Mene bi iznenadila da se slikala sa nekom knjigom, šerpom, ili u nekom normalnom opustenom izdanju, prirodnog izraza lica, bez foliranja, bez fotosopa.. Ne znam koga je ova vest iznenadila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA