Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinča i njegova supruga spasili bebu od oca nasilnika: Pretučenu ženu i dete su sada smestili kod rođaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Unajmili su advokata, pa ćemo dalje videti kako će teći sluča", ispričala je Jelena

  • 3
Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić Foto: Nikola Tomić

"Zvezda Granda", Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena Dinčić juče su spasili jednu ženu i šestomesečnu bebu od nasilnika (25) iz Beograda, koji je kasnije uhapšen zbog sumnje da ih je pretukao.

Beba se juče nalazila u domu folk pevača Dinče, a sada je njegova supruga Jelena otkrila da su beba i majka kod rođaka, gde im je pružena sva pomoć.

- Mama se vratila sinoć kada je završila sve preglede i kada su potvrdili pregledom da je silovana, pa je valjda u optužnici dodato i to, osim nasilja u porodici. Unajmili su advokata, pa ćemo dalje videti kako će teći slučaj - ispričala je Jelena za "Blic" i dodala:

- One su sada kod rođaka, pružena im je sva pomoć oko bebe u vidu hrane, stvari. Ispratićemo slučaj da li će ga pustiti da se brani sa slobode, koliki mu je pritvor određen... To je neki sledeći korak - dodala je Jelena.

Jelena Dinčić Printskrin: Instagram/_jelena_dincic

Podsetimo, Jelena je juče otkrila sve detalje ovog slučaja.

- To je rođena sestra od moje vaspitačice, koja radi kod mene u vrtiću, pa sam prosto osetila i moralnu dužnost da moram da joj pomognem. Žena je trpela već duže vreme nasilje, ali je pretio da će svašta da uradi, što se i sada plašim da će da ga puste, njega su sad upravo priveli, imam tu informaciju. Ona, dok je tukao samo nju, nije reagovala, međutim, dete je imalo modrice. Ja sam to dete videla, kada je pitam šta je ovo, ona je lagala, te udarilo se ili nešto... - kazala je Jelena Dinčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    3. jun 2023 | 17:37

    Dincici hvala❤️❤️

  • 1234

    3. jun 2023 | 17:47

    Sta ce sa takvim likom...i jos dete sa njim....devojke...porazmislite dobro kada birate partnere...mastanja i mangupiranja su jedno a zivot je nesto sasvim drugo...nemojte ga upropastiti i vama i deci i vasim roditeljima

  • SVM

    3. jun 2023 | 23:52

    Desila se jedna lepa,humana stvar,prijavljen nasilnik,pružena podrška i pomoć i to nije interesantno ljudima. Dva komentara ceo dan. Naravno i ovde se desila strašna stvar ali eto,poklopi je nešto dobro i to ljudima nije interesantno. Bravo za Dinču i suprugu. Bravo što niste ostali slepi i gluvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA