≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je Aleksa iz Amerike, misteriozni muž Bebi Dol: Retka zajednička fotografija sa jahte

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksa se u Beograd doselio devedesetih godina, a radio je kao dopisnik za novinske agencije

  • 0
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Velika jugoslovenska zvezda Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol potpuno se povukla iz javnosti i već godinama o njenom životu se gotovo ništa ne zna, a poslednjih dana u žižu javnog interesovanja došla je zbog navoda da se hrani u Narodnoj kuhinji, što je njen blizak prijatelj demantovao.

Bebi se iz javnosti povukla jer se posvetila porodici - brine o teško bolesnoj majci, a već godinama je u braku sa Aleksom Todorovićem.

Naime, ona se 2014. godine udala se za Aleksu, koji je rođen u Los Anđelesu, preciznije u Holivudu. U Americi je završio studije književnosti i stekao zvanje profesora.

Aleksa se u Beograd doselio devedesetih godina, a radio je kao dopisnik za novinske agencije. Iz prvog braka ima dva sina, a Bebi je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Iako gotovo nikada u javnosti nije pričala o njemu, jednom prilikom Bebi je za jedna magazin otkrila kako je upoznala svoju najveću ljubav.

Bebi Dol sa mužem Bebi Dol sa mužem / Foto: Privatna arhiva

- Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme “Hajde da”. Kako se kasnije ispostavilo, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao - ispričala je ona svojevremeno.

- Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu “Mustafa”. To je za mene bio znak “znam ko si ti”. Narednih nedelju dana nisam ga viđala - otkrila je Bebi Dol za Gloriju kako je protekao prvi susret.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA