Vreme čitanja: oko 2 min.

Zavirite u stančić u kojem je Karleuša provela detinjstvo! Tada je sanjala da uspe, nemaština ju je ubijala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle razvoda roditelja, sa majkom Divnom živela je u skromnom stanu kod Fontane na Novom Beogradu

  • 8
Jelena Karleuša Foto-kolaž: Kobra, Youtube/Nataša Ilic

Pop diva Jelena Karleuša, danas u svom vlasništvu pored mnogo vrednih stvari poseduje dve velelepne vile na Dedinju, a detinjstvo i tinejdžerske dane, kada je i započela svoju karijeru, provela je u skromnom stanu na Novom Beogradu, gde je živela sa majkom Divnom.

Karleušin dom vredan je nekoliko miliona evra, odiše luksuzom i smešten je u najelitnijem beogradskom naselju. Međutim, pop diva nije uvek uživala u luksuzu i bogatstvu, a o tome je i sama govorila.

Posle razvoda roditelja, sa majkom Divnom živela je u skromnom stanu kod Fontane na Novom Beogradu, i živele su kao svaka prosečna srpska porodica u to vreme - ne baš najbolje.

Kako je izgledao Divnin i Jelenin stan na Novom Beogradu može se videti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom "Muzičke kutije" posetila dom mlade pevačice.

Besprekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavesama u cvetnom desenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.

Posebno zanimljiva bila je njena devojačka, skromna soba u kojoj je imala trosed koji se razvlačio i plišane igrače. No, bez obzira na tada teško stanje, Jelena je u gotovo svakom intervju isticala da je bila jako srećna.

Jelena je o svom detinjstvu ovako govorila:

- Kada sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica, koja im nije tražila ništa, sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I uspela sam. Za njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @estradni.arhiv

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad - ispričala je Jelena jednom prilikom za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša najavila povlačenje iz medija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    6. jun 2023 | 18:05

    Jel vi to hoćete da kažete da je sramota živeti u malom stanu, da je bolje prodati obraz i praviti budalu od sebe kako bi dobila neki milion iz budzeta da bi živeo na visokoj nozi? Izvinite ali je mnooogo bolje živeti skromno a časno nego prodati obraz zbog luksuza.

  • Molim

    6. jun 2023 | 16:58

    Sto je stan bio problem? Sigurno je bila srecnija tada.Ne nabijajte komplekse narodu.

  • Veteran

    6. jun 2023 | 18:56

    Ne vidim ništa skromno u ovom stanu za u to vreme, čak šta više ovo je stancuga kako su ljudi živeli i gde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA