Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana Ristivojević se skinula u kupaći: Voditeljka otputovala na ovu destinaciju, pa pokazala zategnuto telo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveći deo vremena Bojana provodi na bazenu sa naslednicom koja će ove godine proslaviti drugi rođendan, a čini se da je sve podređeno njoj

  • 4
Bojana Ristivojević Instagram Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/bokalica

Bojana Ristivojević slovi za jednu od najzgodnijih voditeljki u Srbiji, a za to može da zahvali kako genetici, tako i napornim treninzima.

TV lice pre nkoliko dana je u društvu majke i ćerke Mitre otputovala u Tursku na letovanje, a kako se provode objavljuje na Instagramu svakodnevno.

Najveći deo vremena Bojana provodi na bazenu sa naslednicom koja će ove godine proslaviti drugi rođendan, a čini se da je sve podređeno njoj.

Ipak, kada je našla malo vremena za sebe, Bojana je iskoristila da se sunča i ode na plažu, kada se pohvalila svojom izvajanom figurom.

Ona je najpre pozirala u crnom bikiniju, a u prvom planu je bio njen ravan stomak i zategnute noge.

Potom se voditeljka presvukla u beli kupaći kostim i napravila selfi sa ležaljke, a svaki mišić na telu se ocrtavao.

Inače, Bojana je nedavno za Telegraf otkrila koliko se njen život promenio otkako je dobila ćerku.

- Više puta sam govorila da jednostavno imam utisak kao da je moja ćerka oduvek kraj mene bila... kao da se ništa nije promenilo, osim što osećam da sam istinski srećna kraj nje i što više pažnju ne pridajem nekim malim svakodnevnim problemima... Jednostavno, dolaskom prinove menjaju se i vrednosti i prioriteti - rekla je Bojana.

Iako se ubrzo nakon porođaja rastala od partnera, ona je tada otkrila da je otac njenog deteta uključen u njeno odgajanje.

- Ne mogu reći da sama podižem dete, to što smo se rastali ne znači da moj bivši partner nije uključen u njeno odrastanje... Jeste i tako treba da bude.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati vam čestitaju Uskrs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA