Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Šerifović objavila snimak muškarca koji je maltretirao dete na Kalemegdanu: Dabogda...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su odmah po prijavi na teren i priveli napadača I.M. (44) protiv koga će biti podnećene odgovarajuće prijave nadležnom tužilaštvu

  • 2
Marija Šerifović, snimanje Zvezde Granda Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović oglasila se na Tviteru, gde je reagovala na strašan snimak nasilja koje je muškarac (44) vršio nad maloletnim dečakom na Kalemegdanu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su odmah po prijavi na teren i priveli napadača I.M. (44) protiv koga će biti podnećene odgovarajuće prijave nadležnom tužilaštvu.

Marija je podelila snimak na svom Tviteru i napisala:

- Dabogda zoru ne dočekao! Gde se nalazi, pitam? Gde? Nepismena, bezuba, štrokava stoka! I ovo je malo, al' 'ajde - navela je Marija putem društvenih mreža.

Podsetimo, kabinet ministra policije u kontaktu je sa majkom dečaka koji je napadnut dok je prodavao limunadu i preneli su spremnost pripadnika brigade da zajedno sa dečakom i njegovim drugarima, ukoliko to oni budu želeli, budu na Kalemegdanu i pruže im podršku. Takođe, ministar Bratislav Gašić osudio je nasilje nad dečakom i rekao da niko nema pravo da vrši nasilje naročito ne nad decom i da će srpska policija biti tu uz sve građane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnica

    9. jun 2023 | 09:50

    Deca nisu kriva, ona nisu mogla da biraju roditelje, familiju...deca uce po modelu, posmatrajuci najpre odnose u porodici, a kasnije kroz socijalizaciju i odnose u obdanistu, skoli...odgovornost je podeljena svih odraslih koji su u kontaktu sa decom koju podizu, vaspitavaju, obrazuju...

  • a el to ona

    9. jun 2023 | 00:29

    amerikanaka ? kako kažu pošto je pazarila gajbu u el eju. da li je onda zlata numanagić albanka pošto je kupila restoran u albaniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA